Ποιος είναι ο Nil Anka; Είναι το πραγματικό όνομα του Nil Anka Ümmügülsüm;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο Nil Anka;  Είναι το πραγματικό όνομα του Nil Anka Ümmügülsüm;

Μετά το περιστατικό, που έγινε ξαφνικά hot θέμα στα social media και αφορούσε διάσημα ονόματα, η Nil Anka εξέδωσε ανακοίνωση. Σε μια 4σέλιδη δήλωση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Άνκα αναφέρει ότι το όνομά της είναι σωστό.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ÜMMÜGÜLSUM NİL ANKA;

Η δήλωση του Neil Anka για το θέμα έχει ως εξής: Φίλοι μου, μου αρέσει πολύ το ενδιαφέρον σας για εμένα. Στην όμορφη χώρα μου, όπου η οικονομία και η εκπαίδευση έχουν χάσει τη δυναμική τους, είμαι επίσης περήφανος που οι νέοι μας δημιουργούν διασκεδαστικές στιγμές για να ανακουφίσουν το άγχος και να το προωθήσουν μαζί μου. Ευχαριστώ. Πρώτον, το όνομά μου δεν ήταν ποτέ Ümmügülsüm. Πάντα ήμουν ο Nil Anka. Είναι επίσης ένα πολύ χαριτωμένο όνομα. Και αν ήταν, θα το χρησιμοποιούσα ευχαρίστως, αλλά όσο διασκεδάζεις, να θυμάσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοια ονόματα, όλοι έχουν ένα όνομα και δεν σημαίνει τίποτα να κρίνεις τους ανθρώπους. Γίνονται πιόνια στα παιχνίδια αναγκάζοντας ψέματα και συκοφαντίες και συμφωνώντας με τους παραγωγούς να κρατήσουν αυτά τα κορίτσια στο πρόγραμμα. Χρησιμοποιούνται. Ήμουν ο Neil Anka πριν από αυτό το πρόγραμμα. Έδωσα συναυλίες. Με έβαλαν σε αυτό το πρόγραμμα για να με μυήσουν στην Τουρκία. Όταν άρεσε στο κοινό η ευγένειά μου, τράβηξα πολλή προσοχή και άρχισαν να κερδίζουν βαθμολογίες από την επιδίωξή μου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΛ ΑΝΚΑ;

Μετά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Adnan Menderes, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα. Έδωσε πολλές συναυλίες στην Τουρκία και την Ευρώπη με τα τραγούδια που έγραψε και τραγούδησε.

Λόγω της πολιτικής αστάθειας στην Τουρκία (2015), διέκοψε τη μουσική του καριέρα και εγκαταστάθηκε στη Νότια Αφρική. Η Anka έφυγε από τη Νότια Αφρική μετά το ξέσπασμα και συνεχίζει να ζει στην Ευρώπη.

Ενώ ακολουθεί μια καριέρα στον επιχειρηματικό κόσμο, διατηρεί επίσης τη σύνδεση του με τη μουσική ως χόμπι. Ο Neil Anka έγραψε το πρώτο του βιβλίο. Η απόδραση του εαυτού είναι η επιστροφή στον εαυτό του. Πήρε τη θέση του στα ράφια ως το πρώτο έργο του συγγραφέα.

Comments (No)

Leave a Reply