Ποιος είναι ο MasterChef Sefa; Αποκλείστηκε ο Sefa Okyay Kılıç; Instagram του MasterChef Sefa


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο MasterChef Sefa;  Αποκλείστηκε ο Sefa Okyay Kılıç;  Instagram του MasterChef Sefa


Ποιος είναι ο MasterChef Sefa; Γιατί επέστρεψε ο Sefa Okyay Kılıç; Οι πληροφορίες του MasterChef Sefa στο Instagram είναι περίεργες.

Γιατί επιστρέφει το MasterChef Sefa;
Ο MasterChef Sefa έχασε από τον Furkan στους αποκλεισμούς. Ο Φουρκάν αποβλήθηκε γιατί μαγειρεύει καλύτερα από τον Σεφά. Ο Sedat ήταν το πρώτο όνομα που αποκλείστηκε από την κύρια ενδεκάδα. Ο Sefa Okyay Kılıç επέστρεψε για να ισορροπήσει τις ομάδες.

Μετά τον χθεσινό αποκλεισμό, ο Sefa Okai Kalichi, ένας από τους εφεδρικούς, μπαίνει στον αγώνα απόψε. Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη, οι θεατές του MasterChef άρχισαν να αναρωτιούνται για πληροφορίες σχετικά με τον Sefa Okyay Kılıç. Ποια είναι λοιπόν η Sefa Okyay Kılıç, πόσο χρονών είναι και από πού είναι; Η απάντηση στο ερώτημα…

Η Sefa αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό MasterChef All Star το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SEFA OKYAY KILIÇ;

Η Sefa Okyay Kılıç είναι 24 ετών. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Γκαζίου, Σχολή Γαστρονομικών Τεχνών. Ήρθε από το Λονδίνο πριν από μια εβδομάδα. Η Sefa Kulac, η οποία εργάζεται ως σεφ σε ένα τουρκικό μεσογειακό εστιατόριο στο Λονδίνο, είπε ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη πριν από τους σεφ και ήρθε να κερδίσει το MasterChef.

Ο Sefa Okyay Kılıç εξήγησε τον λόγο που ήρθε από το Λονδίνο για το MasterChef με τα εξής λόγια: «Αν ένας άνθρωπος είναι επιτυχημένος στη γη του μπροστά στους δικούς του ανθρώπους και αποδειχθεί εδώ, μπορεί εύκολα να αποδειχθεί στον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι σεφ που αποτελούν παράδειγμα αυτού. Γι’ αυτό θέλω να έχω επιτυχία στη χώρα μου.» Ήρθα εδώ».

Το MasterChef έφτιαξε καπνιστό σολομό με αμύγδαλα και σάλτσα δαμάσκηνου για τη Τουρκία χρησιμοποιώντας πουρέ κουνουπιδιού ως βάση. Σε αυτόν τον γύρο, ο σεφ Μεχμέτ ψήφισε ναι – Ο σεφ Danilo ψήφισε ναι – Ο σεφ Σόμερ ψήφισε ναι στον πρώτο γύρο και έτσι πέρασε στον επόμενο γύρο του MasterChef Τουρκία 2020. Ο Sefa Okyay Kılıç έφτιαξε το Tikka Masala, ένα δημοφιλές πιάτο από την ινδική κουζίνα, στο η χρονική περίοδος των 40 λεπτών που δίνεται στον τριπλό προκριματικό γύρο του MasterChef Τουρκίας.


Comments (No)

Leave a Reply