Ποιος είναι ο MasterChef Eray; Από πού είναι το Eray; Είναι ο MasterChef Eray δικηγόρος;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Τελευταία στιγμή: Ποιος είναι ο Masterchef Eray;  Πόσα κιλά ζυγίζει το Erai;  Από πού είναι ο Eray Aksungur;  Instagram του MasterChef Eray


Ποιος είναι ο Masterchef Eray; Από πού είναι ο Eray Aksungur; Οι πληροφορίες του MasterChef στο Instagram κυκλοφόρησαν με το νέο επεισόδιο του MasterChef. Στη δουλειά Ποιος είναι ο Masterchef Eray; Από πού είναι ο Eray Aksungur; MasterChef Instagram πληροφορίες για.

Ποιος είναι ο Masterchef Eray;

Eray Aksungur, Bolu. Η 23χρονη διαγωνιζόμενη αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή στο Μένγκεν με πτυχίο μαγειρικής. Ο Aksungur έχει εργαστεί ως σεφ σε διάφορα ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη και την Αλικαρνασσό, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να εργάζεται σε ξενοδοχείο στο Bolu.

Ο Aksungur, ο οποίος έφτασε στους δύο τελευταίους στον πρώτο διαγωνισμό του τελικού γύρου, συμμετείχε επίσης στον διαγωνισμό Taste Academy, ο οποίος μεταδόθηκε στο Show TV και όπου κριτής ήταν ο Danilo Zana.
Οι συζητήσεις του MasterChef Eray με τον Serhat Doğramacı είναι στην ημερήσια διάταξη. Τις τελευταίες δύο μέρες υπάρχει έντονη συζήτηση μεταξύ των δύο.

Ο Eray αποχαιρέτησε το βράδυ της 27ης Αυγούστου 2023 στο MasterChef Τουρκίας.


Comments (No)

Leave a Reply