Ποιος είναι ο MasterChef Alican Sabunsoy, ποια είναι η ασθένειά του; Έπιασε κληρονομικό αγγειοοίδημα!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο MasterChef Alican Sabunsoy, ποια είναι η ασθένειά του;  Έπιασε κληρονομικό αγγειοοίδημα!


Καλεσμένος στον αποψινό διαγωνισμό MasterChef ήταν ο Alican Sabunsoy, διαγωνιζόμενος για το 2019. Με ποιον διαγωνίζεται το MasterChef Alican το 2019; Πόσο χρονών είναι, από πού είναι; Το ύψος και το βάρος του MasterChef Alican Sabunsoy είναι επίσης υπό διερεύνηση. Ποιος είναι όμως ο Alikan Sabunsoy;

Ποιος είναι ο MasterChef Alican;

Ο Alikan Sabunsoy που έχει ύψος 1,87 και είναι Αιγόκερως έχει λεία χαρακτηριστικά προσώπου. Ο Alikan Sabunsoy γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1991 στα Άδανα. Ο Alican Sabunsoy, ο οποίος ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια εκπαίδευση εδώ, συνέχισε την εκπαίδευσή του κερδίζοντας το Τμήμα Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Πανεπιστήμιο της Μερσίν. Η Sabunsoy, η οποία μπήκε στην κουζίνα μέσω ενός σεφ που γνώρισε στο Πανεπιστήμιο της Μερσίν, λέει ότι ξεκίνησε να εργάζεται στο δεύτερο έτος στο σχολείο και επηρεάστηκε από τον μαγικό κόσμο της κουζίνας και άφησε την εκπαίδευσή της στη μέση της αγάπης της για την κουζίνα και συνέχισε την πορεία της ως σεφ.

Ο Alikan Sabunsoy, ο οποίος διαγωνίστηκε στο MasterChef Τουρκίας το 2019 και τώρα βρίσκεται στο All Star, έκανε μια δήλωση για την ασθένειά του.

Ο Alikan είπε τα εξής λόγια: Δεν έχω καμία σχέση με την τούρτα, αλλά είχα την ευκαιρία να δουλέψω πολύ τις γιορτές. Είχα κακή τύχη εδώ. Είμαι πολύ ανήσυχος, δεν θέλω να το εκφράσω, αλλά επηρεάζει το κίνητρό μου. Έχω μια διαταραχή του αίματος. Θα μπορούσα να έχω μια κληρονομική ασθένεια, ένα πρόωρο επεισόδιο. πονάω δυνατά. Με κατεβάζει και εμένα. Δεν είναι δικαιολογία. Εδώ και χρόνια, οι ψυχολόγοι λένε ότι η αποχώρηση από το επάγγελμα προκαλεί άγχος. Έχω αυτή τη διαταραχή από τότε που γεννήθηκα, από τότε που ήμουν μωρό. Συνέχισε να στέκεσαι. Αισθάνθηκα λίγο άβολα και στον τελικό του 2019. Όταν είμαι αγχωμένος, έχω άμεση επίθεση.

Το MasterChef Alican είναι γνωστό ότι πάσχει από κληρονομικό αγγειοοίδημα από την παιδική του ηλικία.

Τι είναι το κληρονομικό αγγειοοίδημα;

Το κληρονομικό αγγειοοίδημα είναι μια αυτοπεριοριζόμενη, μη κνησμώδης, ασύμμετρη, μη φλεγμονώδης νόσος που εμφανίζεται στο βαθύ δερματικό στρώμα του δέρματος και των υποβλεννογόνων ιστών και χαρακτηρίζεται από κρίσεις αγγειοοιδήματος που δεν συνοδεύονται από κνίδωση (κνίδωση), με αυτοσωμική επικρατούσα γενετική κληρονομικότητα.

Ποιος είναι ο MasterChef Eda;


Comments (No)

Leave a Reply