Ποιος είναι ο Hakeem Jaylin; Από πού είναι το Pınar Deniz; Πόσο χρονών είναι η Panar Deniz; Έχει αγόρι;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο Hakeem Jaylin;  Από πού είναι το Panar Deniz;  Πόσο χρονών είναι ο Panar Deniz;  Εχεις αγόρι?

Ποιος είναι ο Hakeem Jaylin; μελετάται με ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι ποιος υποδύεται τον χαρακτήρα του Ceylin στην τηλεοπτική σειρά Judge. Η Pınar Deniz υποδύεται την Ceylin στην τηλεοπτική σειρά Judge. Ποια είναι όμως η Ceylin στην τηλεοπτική σειρά Judge, πόσο χρονών είναι;

Ποιος είναι ο Hakeem Jaylin;

Η Jaylin είναι μια ζωηρή δικηγόρος που επαναστατεί ενάντια στη φυλάκιση του πατέρα της ως αποτέλεσμα της αδικίας ενώ σπουδάζει νομικά. Αψηφά τους κανόνες και ξεπερνά τα όρια των αξιών και των αληθειών στις οποίες πιστεύει. Επομένως, κάθε δρόμος που ακολουθείται για την επίτευξη αληθινής δικαιοσύνης είναι επιτρεπτός. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Προσπάθησε να κρατήσει ζωντανή όλη την οικογένειά του ερήμην του πατέρα του, με κάποιο τρόπο είναι ακόμα ο στυλοβάτης της οικογένειας. Ο πατέρας του αγαπάει πολύ τον Zafer. Η αδερφή του Ingie είναι το πιο πολύτιμο άτομό του και σχεδόν αποφεύγει τα μάτια της.

Ποιο είναι το θέμα της σειράς των κρίσεων, είναι πραγματικό; Δικαστική προσαρμογή;

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ CEYLIN;

Ποιος είναι ο Panar Deniz;

Ο Panar Deniz γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1993 στα Άδανα. Γεννήθηκε στα Άδανα, σε οικογένεια Μαρντίν αραβικής καταγωγής και μεγάλωσε στην Ταραμπίγια της Κωνσταντινούπολης από την ηλικία των δύο ετών.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης, αλλά δεν αποφοίτησε. Ενώ επρόκειτο να συμμετάσχει σε ένα έργο με τον Zhang Yaman, αποσύρθηκε λόγω της στάσης του Yaman.

Είχε την πρώτη του υποκριτική εμπειρία παίζοντας τον χαρακτήρα Evrim στην τηλεοπτική σειρά Sil Baştan, η οποία κυκλοφόρησε το 2014. Εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο για το τραγούδι Yani του τραγουδιστή Murat Dalkılıç.

Comments (No)

Leave a Reply