Ποιος είναι ο Gökhan στην τηλεοπτική σειρά Teşkilat; Από πού είναι ο İlker Kızmaz, πόσο χρονών είναι;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο Gökhan στην τηλεοπτική σειρά Teşkilat;  Από πού είναι ο İlker Kızmaz, πόσο χρονών είναι;

Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς Teşkilat, που μεταδόθηκε στην TRT 1, κέντρισαν την περιέργεια. Στην ατζέντα είναι η υποκριτική του Ιλκέρ Καζμάζ και η εικόνα που παρουσιάζει στη σειρά που μεταδίδεται κάθε Κυριακή. Εδώ είναι πληροφορίες για το Teşkilat Gökhan …

Ποιος είναι ο İlker Kızmaz, ο Gokhan από την τηλεοπτική σειρά Teşkilat;

Ο ηθοποιός İlker Kızmaz παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική σειρά Teşkilat.

Ποιος είναι ο Ilker Kızmaz;

Ο Ilker Kazmaz γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1975 στο Ιζμίρ. Κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας εργάστηκε ως Turner, Leveler, Carrier και Salesman. Μετά το Λύκειο ξεκίνησε την επαγγελματική του ζωή. Ενώ εργάστηκε, ολοκλήρωσε επίσης την τριτοβάθμια εκπαίδευση του. Ξεκίνησε να παίζει σε ιδιωτικά θέατρα στη Σμύρνη. Ήρθε στην Κωνσταντινούπολη το 2004 και σπούδασε ενεργώντας στο Ekol Drama Art House. Σπούδασε υποκριτική στο Πανεπιστήμιο Μπαχτσεσεχίρ.

Το 2009, ο Kızmaz πρωταγωνίστησε στην ταινία «Nefes: Vatan Sağolsun» σε σκηνοθεσία Λεβέντ Σεμερτζί και με πρωταγωνιστή τον Μέτε Χορόζογλου.

Ο Καζμάζ, ο οποίος ενδιαφέρεται για τα αθλήματα της Άπω Ανατολής από την παιδική του ηλικία, σπούδασε αϊκίντο για δύο χρόνια.

Comments (No)

Leave a Reply