Ποιος είναι ο Dirty Basket Murat; Πόσο χρονών είναι ο Khalil Ibrahim Ceyhan, σε ποια σειρά έπαιξε;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο Dirty Basket Murat;  Πόσο χρονών είναι ο Khalil Ibrahim Ceyhan, σε ποια σειρά έπαιξε;

Ο Khalil Ibrahim Ceyhan υποδύεται τον χαρακτήρα του Murat στην τηλεοπτική σειρά Kirli Sepeti. Ο χαρακτήρας του Μουράτ ήταν μεταξύ των αξιοσημείωτων χαρακτήρων της σειράς. Ακολουθούν πληροφορίες για τον Khalil Ibrahim Ceyhan που υποδύεται τον χαρακτήρα του Murat…

Ποιος είναι ο Dirty Basket Murat;

Ο Μουράτ είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που νοιάζεται για τη δουλειά του και την οικογένειά του. Αν και δεν προλαβαίνει να περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι λόγω της δουλειάς του, φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στην κόρη του Νιλ. Δεν δείχνει την ίδια ανησυχία για τη γυναίκα του Αϊλίν. Όντας ένας δίκαιος άνθρωπος που δεν προκαταλαμβάνει κανέναν, η Μεντίνα μετά από λίγο θα αισθανθεί άσχημα για τον Μουράτ εξαιτίας του ψέματος που είπε. Ο Μουράτ δεν υποτιμά τη Μεντίνα ως υπάλληλο και της φέρεται πάντα καλά.

Ποιος είναι ο Khalil Ibrahim Ceyhan;

Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης. Φωτομοντέλο, ηθοποιός σε ταινίες και σειρές. Γεννήθηκε το 1986 στην Κωνσταντινούπολη. Ύψος: 1,80 μ., βάρος: 76 κιλά. Ο Khalil Ibrahim Ceyhan είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα. Έχει ασχοληθεί με τη μουσική και τον κινηματογράφο ως μοντέλο μόδας, τραγουδοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός. Συμμετείχε στον διαγωνισμό Best Of Model το 2007.

Ο Halil İbrahim Ceyhan, ο οποίος υποδύεται τον χαρακτήρα “Juli” στο βίντεο του Γερμανού συνθέτη και ράπερ Moses Pelham, έχει επίσης μια ταινία μικρού μήκους που ονομάζεται Alive, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε.

Comments (No)

Leave a Reply