Ποιος είναι ο Devrim Yozkan, σε ποια σειρά συμμετείχε; Είναι εραστές οι Devrim Yozkan και Torreira;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος είναι ο Devrim Yozkan, σε ποια σειρά συμμετείχε;  Είναι εραστές οι Devrim Yozkan και Torreira;

Αν και το όνομα του αστέρα της Γαλατασαράι, Λούκας Τορέιρα, έχει αναφερθεί εδώ και αρκετό καιρό, το δίδυμο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον τους. Αφού πέρασε ο καιρός, αυτή τη φορά το ζευγάρι μοιράστηκε το ένα μετά το άλλο. Τόσο ο Lucas Torreira όσο και ο Devrim Yozkan μοιράστηκαν φωτογραφίες που τράβηξαν μαζί στους λογαριασμούς τους στα social media.

Ποιος είναι ο Devrim Yozkan, σε ποια σειρά συμμετείχε;  Ο Devrim Yozkan και ο Torreira βγαίνουν ραντεβού;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΒΡΙΜ ΟΖΚΑΝ;

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1998 στο κέντρο της Μούγλα και μεγάλωσε στο Milas-Bodrum. Ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Muğla Sıtkı Koçman, Σχολή Καλών Τεχνών, εγκατέλειψε τις σπουδές του στο τέλος του πρώτου έτους, μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη και άρχισε να παίζει με την πρώτη του δουλειά, την τηλεοπτική σειρά Rüya. Αργότερα συμμετείχε σε έργα όπως Vatanım Sensin, Vuslat, Ramo. Τέλος, έπαιξε τον χαρακτήρα “Songül Acarerk” στην τηλεοπτική σειρά Gelsin Hayat Bilip Gibi. Η ηθοποιός, που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό «devrimozkan» στο Instagram, έχει πάνω από 920 χιλιάδες followers.

Ο Λούκας Τορέιρα ανακοίνωσε επίσημα ότι αυτός και ο διάσημος ηθοποιός είναι εραστές

Comments (No)

Leave a Reply