Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef στις 10 Δεκεμβρίου 2023; ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΠΛΗΞΗΣ! Ποιος αποχαιρέτησε το MasterChef και έφυγε; Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον αγώνα!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef στις 10 Δεκεμβρίου 2023;  ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΠΛΗΞΗΣ!  Ποιος αποχαιρέτησε το MasterChef και έφυγε;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον αγώνα!

MasterChef Ποιος Αποκλείστηκε; Ποιος πήγε στο MasterChef; Ο γύρος αποκλεισμού του MasterChef κρατάει την ανάσα του. Η ερώτηση «Ποιος πήγε στο MasterChef και αποκλείστηκε;» έχει απαντηθεί. Οι θεατές είχαν την τάση να ρωτούν “Ποιος πήγε στο MasterChef;” Οι διαγωνιζόμενοι που ήθελαν να γίνουν πρωταθλητές All Star μοιράστηκαν όλα τους τα ατού. Ανακοινώθηκε το αποκλεισμένο όνομα του διαγωνισμού MasterChef Τουρκίας αυτής της εβδομάδας, που μεταδόθηκε από το TV8 και στην κριτική επιτροπή του οποίου συμμετείχαν οι Somer Sivrioglu, Danilo Zana και Mehmet Yalcankaya. Λοιπόν, ποιανού το όνομα καταργήθηκε αυτήν την Κυριακή; Αυτό είναι το όνομα που αποχαιρετά τον αγώνα το βράδυ της Κυριακής…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MASTERCHEF;

Το όνομα που αποκλείστηκε από το MasterChef ανακοινώθηκε απόψε. Ο νικητής του αγώνα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν καθορίστηκε από το σύστημα πόντων.

Esra
cemre
Ντιλάρα
Υπερηφάνεια

10 Δεκεμβρίου 2023 Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΠΛΗΞΗΣ Ποιος αποχαιρέτησε το MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό.

Στον πρώτο γύρο του MasterChef διεξήχθη ένα δημιουργικό παιχνίδι μεταξύ των Esra, Cemre, Kvanch και Dilara. Κάθε διαγωνιζόμενος έλαβε το ίδιο προϊόν αλλά με διαφορετικό τρόπο χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά του. Οι βαθμοί που έλαβαν στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας ήταν οι εξής:

Έσδρας 14
Ντιλάρα 18
Κιβάντς 19
Τζεμρέ 15

Στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού, ένας από τους σεφ, ο Μεχμέτ Τσεφίν, έφερε το πιάτο στο προσκήνιο. Bisque and mash περιλαμβάνονται επίσης στο μενού που επικεντρώνεται στον αστακό. Ο διαγωνιζόμενος που έκανε το καλύτερο στο πιάτο του σεφ Μεχμέτ, που ονομάζεται δύσκολο πιάτο, επέζησε του γύρου του αποκλεισμού.

Η πιατέλα με αστακό του σεφ Μεχμέτ ήταν μια πρόκληση για τους σεφ. Αποχαιρέτησε τα όνειρά του να φτιάξει τον καλύτερο αστακό μαγειρεμένο σε απλό βούτυρο. Η σάλτσα, μαγειρεμένη σε κοχύλια αστακού, καθόρισε τη μοίρα των διαγωνιζομένων.

10 Δεκεμβρίου 2023 Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΠΛΗΞΗΣ Ποιος αποχαιρέτησε το MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό.

Στο τρέιλερ του διαγωνισμού MasterChef? Το ρητό «Η ιστορία επαναλαμβάνεται» τράβηξε την προσοχή. Αυτή η δήλωση του Somer Chef, ενός από τους κριτές του διαγωνισμού, αποκάλυψε το αποκλεισμένο όνομα της βραδιάς.

Στο δεύτερο παιχνίδι του MasterChef Τουρκίας, ο Κάβαντς ανέβηκε στην πρώτη 9άδα με 38 βαθμούς. Ο Kıvanç είπε: «Είναι καλό που βρίσκομαι στο top 9, έχω τρεις όμορφες και επιτυχημένες φίλες εδώ. Συγχαρητήρια. Κάθε ποτ από εδώ και πέρα ​​είναι πολύ δύσκολο, όλοι είναι πολύ επιτυχημένοι, παραμένω ο μοναδικός ανταγωνιστής για το 2022. Είμαι υπεύθυνος για την οικογένειά μου. «Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που φτάνω στην πρώτη εννέα», είπε.
Ένα άλλο όνομα που επέζησε από το δεύτερο παιχνίδι του MasterChef Τουρκίας ήταν η Esra που συγκέντρωσε 35 βαθμούς. Η Esra είπε: «Είναι πολύ ωραίο για μένα που μπαίνω στα τελευταία εννέα. Ο πόνος που δεν σκότωσε με έκανε ξανά πιο δυνατό. Αφήσαμε και το 11ο pot. «Μην μου μπαίνεις στη διάθεση», είπε.

Ντιλάρα και Τζεμρέ πήραν από 33 βαθμούς και το όνομα του αποκλεισμένου από τη διοργάνωση κρίθηκε στην 3η αγωνιστική. Σε μονομαχία αποφασίστηκε για δεύτερη φορά το όνομα που αποχαιρέτησε τον διαγωνισμό του MasterChef. Προηγουμένως, η Σούνα και η Έντα είχαν αποκλειστεί σε μονομαχία.

Η Ντιλάρα και η Τζεμρέ αγωνίστηκαν σε μονομαχία

Η Τζεμρέ είπε: «Δεν μπορούσα να πάρω το πιάτο που ήθελα. Πονάω. Ελπίζω να μπορέσω να σφίξω. Θέλω να μείνω εδώ. Δεν θέλω να πω αντίο νωρίς. «Το πρώτο μου γκολ ήταν το top 10, το δεύτερο γκολ ήταν το top 5», είπε.

Ο Ντιλάρα είπε: «Αυτή η δουλειά δεν είναι πλέον μόνο η αποβολή, είναι η εξάλειψη του αντιπάλου και είναι προσωπική υπόθεση. Οπότε θα τα δώσω όλα μέχρι το τέλος. ” είπε.

Έκτακτα νέα: Βύνη αλεύρι! Δεν είμαι επιδόρπιο Wallflower! Τι είναι το αλεύρι βύνης; MasterChef ατζέντα: Η κατσαρόλα του Somer Chef είναι από αλεύρι βύνης!

Ο σεφ Sommer καθόρισε το πιάτο που θα έφτιαχναν οι διαγωνιζόμενοι στη μονομαχία. Το όνομα της πιατέλας που είναι χορτοφαγικό και κρύο ορεκτικό είναι «I am not Manja»…
Τα δύο τελευταία ονόματα της βραδιάς ήταν Ντιλάρα και Τζεμρέ. Τα αφεντικά ανακοίνωσαν ότι πήραν απόφαση.

Δηλώσεις της κριτικής επιτροπής στο τελευταίο παιχνίδι του MasteChef Turkey…

Ο σεφ Sommer είπε για τον Dillara: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με την πιατέλα τυριών, τα προϊόντα είναι πλήρη και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. «Η βαθμολογία μου για σένα είναι 7» και για την Τζεμρέ «Τα πλαϊνά σου είναι λεπτά, εξωτερικά έχουν σχηματιστεί ρωγμές γιατί έχεις κάνει προσθήκες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο χώμα, δεν είναι στεγνό. Εάν αυτό το χώμα δεν είναι στεγνό, τα στρώματα κολλάνε μεταξύ τους. Χωρίς τσακίσματα. «Η βαθμολογία μου για σένα είναι 6», είπε.

Ο Ντανίλο έδωσε 7 πόντους στο αφεντικό Ντιλάρα και 5,5 πόντους στον Τζεμρέ.

Ο Μεχμέτ Σεφ έδωσε 7 πόντους στον Ντιλάρα και 6 στον Τζεμρέ. Έτσι, το όνομα που αποχαιρετά τον διαγωνισμό είναι το Cemre.

Ο Ντιλάρα πήρε 54 πόντους όλη τη νύχτα ενώ ο Τζεμρέ 50,5 πόντους. Ο Dillara είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πω τίποτα για τον εαυτό μου. Η Τζεμρέ είναι μια επιτυχημένη γυναίκα στο επάγγελμά της, αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας δεν έχει σημασία. «Θα ήθελα να στηρίξω όσο μπορώ», είπε η Τζεμρέ, «Ευχαριστώ».

Ο Ντιλάρα είπε: «Ή θα έχανα ή θα κερδίζω. Νίκησα. Το ταξίδι μου συνεχίζεται. «Φεύγω κι εγώ», είπε.

10 Δεκεμβρίου 2023 Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΚΠΛΗΞΗΣ Ποιος αποχαιρέτησε το MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό.

Αποχαιρετώντας τον διαγωνισμό, η Τζεμρέ είπε τα εξής λόγια:
Ας μην στεναχωριόμαστε, άλλωστε κάθε τέλος είναι μια αρχή. Υπάρχουν καλύτερες αρχές. Λυπάμαι που φεύγω γιατί έχω προβλήματα υγείας. Μου συνέβη αυτό που νόμιζα. Λυπάμαι που αποβλήθηκα λόγω της ενόχλησης στην πλάτη. Δεν νομίζω ότι αποφοίτησα με κακό βαθμό. Ο πρώτος μου στόχος ήταν το 10. Είμαι δυσαρεστημένος γιατί δεν μπορώ να αποδώσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Είχε και ρεπό για λόγους υγείας. Ευχαριστώ, πήγα σε θεραπεία, αλλά αυτός ο πόνος δεν έφυγε. Θα ήταν θαύμα αν περνούσε σε μια μέρα. Αυτό το θαύμα δεν με βρήκε.

Comments (No)

Leave a Reply