Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef; Ποιος πήγε στο MasterChef αυτή την εβδομάδα; Ποιος αποχαιρετά το MasterChef στις 3 Δεκεμβρίου 2023; Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  Ποιος πήγε στο MasterChef αυτή την εβδομάδα;  Ποιος αποχαιρετά το MasterChef στις 3 Δεκεμβρίου 2023;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό!

MasterChef Ποιος Αποκλείστηκε; Ποιος πήγε στο MasterChef; Ο γύρος αποκλεισμού του MasterChef κρατάει την ανάσα του. Οι θεατές είχαν την τάση να ρωτούν “Ποιος πήγε στο MasterChef;” Οι διαγωνιζόμενοι που ήθελαν να γίνουν πρωταθλητές All Star μοιράστηκαν όλα τους τα ατού. Ανακοινώθηκε το αποκλεισμένο όνομα του διαγωνισμού MasterChef Τουρκίας αυτής της εβδομάδας, που μεταδόθηκε από το TV8 και στην κριτική επιτροπή του οποίου συμμετείχαν οι Somer Sivrioglu, Danilo Zana και Mehmet Yalcankaya. Λοιπόν, ποιανού το όνομα καταργήθηκε αυτήν την Κυριακή; Αυτό είναι το όνομα που αποχαιρετά τον αγώνα το βράδυ της Κυριακής…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MASTERCHEF;

Το όνομα που αποκλείστηκε από το MasterChef ανακοινώθηκε απόψε. Ο νικητής του αγώνα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν καθορίστηκε από το σύστημα πόντων.

Esra
Tolga
Ντιλάρα
Έρεν

Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  Ποιος έφυγε από το MasterChef αυτή την εβδομάδα;  3 Δεκεμβρίου 2023 Ποιος είπε αντίο στο MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον διαγωνισμό.

Στον πρώτο γύρο, όπου χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα μηδενικών αποβλήτων, η Esra έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία, ενώ η Eren και η Dilara έλαβαν τη χαμηλότερη βαθμολογία με 18 ψήφους η καθεμία.

Στον 2ο γύρο, οι διαγωνιζόμενοι έφτιαξαν ένα γεμιστό σκουμπρί. Οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν με τις δικές τους προσπάθειες το σιρόπι ροδιού.

Η Esra, η οποία έλαβε 38 πόντους ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του 2ου γύρου, έγινε το πρώτο άτομο που ξέφυγε από το pot και έφτασε στους 10 τελευταίους διαγωνιζόμενους του MasterChef.

Ο Dillara έγινε ο επόμενος διαγωνιζόμενος που έφτασε στους 10 τελευταίους του διαγωνισμού με 38 βαθμούς.

Στα δύο τελευταία παρέμειναν οι Ερέν και Τόλγκα. Ο Έρεν αναδείχθηκε νικητής της βραδιάς με 39 πόντους στον τελικό γύρο του διαγωνισμού MasterChef και ο Tolga αποκλείστηκε.

Ποιος είναι ο MasterChef Tolga, αποβάλλεται; Είναι παντρεμένη η All Star Tolga Şener, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;

Ο Έρεν είπε: «Χαίρομαι που είμαι έξω από το pot, στεναχωριέμαι που βλέπω τον Τόλγκα να φεύγει. «Γίναμε καλοί φίλοι», είπε.

Ποιος αποκλείστηκε από το MasterChef;  Ποιος έφυγε από το MasterChef αυτή την εβδομάδα;  3 Δεκεμβρίου 2023 Ποιος είπε αντίο στο MasterChef;  Εδώ είναι το επίθετο για να αποχαιρετήσουμε τον αγώνα.

Ο Tolga είπε: «Σύντομα θα ανοίξω το πρώτο μου κατάστημα. Ίσως αυτό είναι καλύτερο για μένα. Δημιούργησα επίσης μια μάρκα τροφίμων. Θα πάω πίσω του. Έχω ευθύνες, έχω γάτες και σκύλους. «Θέλω να συνεχίσω την πορεία μου με μια ειρηνική ζωή», είπε.

Αποχαιρετώντας τον διαγωνισμό, ο Tolga είπε τα εξής: Είμαι εδώ δύο χρόνια. Ήταν ωραία. Αποβλήθηκα στην 11η θέση. Πέρυσι ήμουν 6ος. Θέλω να βελτιώσω το πτυχίο μου. Παρόλα αυτά, έφτασα στις 22 εβδομάδες. Οι στιγμές που με έκαναν πιο χαρούμενο σε δύο χρόνια ήταν όταν πήρα τον τελευταίο βαθμό και κέρδισε η ομάδα μου. Έφτιαξα έναν ψαράδικο και μου έμεινε αξέχαστο. Νομίζω ότι έχω το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στις μονομαχίες. Είμαι περήφανος. Έχω μια μεγάλη καριέρα μπροστά μου και έχω επαγγελματικά σχέδια. Θα επικεντρωθώ στη δική μου δουλειά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μάγειρες μου.

Comments (No)

Leave a Reply