Ποιος ήταν ο τελευταίος υποψήφιος που αποκλείστηκε στο Masterchef; 26 Αυγούστου Masterchef 7ος προκριματικός


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιος ήταν ο τελευταίος υποψήφιος που αποκλείστηκε στο Masterchef;  26 Αυγούστου Masterchef 7ος προκριματικός


Το Masterchef Allstar συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης από το πρώτο του επεισόδιο. Με τους φιναλίστ να συμμετέχουν στο διαγωνισμό τις προηγούμενες σεζόν, ο ανταγωνισμός και η ευχαρίστηση προβολής του προγράμματος έχει αυξηθεί και ο ενθουσιασμός της αποβολής έγινε αισθητός στο αποψινό επεισόδιο. Ακολουθούν οι 7 υποψήφιοι αποκλεισμού για την εβδομάδα και οι αξιοσημείωτες λεπτομέρειες στο επεισόδιο που κυκλοφόρησε…

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ KATMER ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef All Star έδειξαν τις ικανότητές τους για να μην μπουν στην πρόκριση και να μην παραμείνουν 7οι υποψήφιοι προς αποβολή.Πρώτα οι διαγωνιζόμενοι που ετοίμασαν το αγαπημένο γλυκό του Gaziantep Katmer έδειξαν τη δημιουργικότητά τους με αλάτι λεμονιού στο δεύτερο στάδιο.

Hasan, Kıvanç, Suna, Çağatay, Azize και Alican ήταν τα ονόματα που προετοίμασαν τον καλύτερο Κάτμερ για 40 λεπτά στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού. Ενώ αυτά τα ονόματα σώθηκαν την τελευταία στιγμή από τη συμμετοχή στο προκριματικό γήπεδο, οι Tahsin, Eda, Sefa, Barbaros, Sergen, Tanya και Batuhan παρέμειναν στον δεύτερο γύρο για να ετοιμάσουν δημιουργικά πιάτα με αλάτι λεμονιού.

Ποιος ήταν ο τελευταίος υποψήφιος αποκλεισμός στο Masterchef 26 Αυγούστου Masterchef 7ος υποψήφιος αποκλεισμός

ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΕΚΠΛΗΞΗ

Ο Barbaros Yoloğlu, ο οποίος συμμετείχε στη σεζόν Allstar για δύο εβδομάδες, άφησε το στίγμα του στη σκηνή της δημιουργικότητας. Ο Barbaros ήταν ο άνθρωπος που πήρε ομόφωνα το πρώτο πιάτο της βραδιάς και το πρώτο κουτάλι στο All Star. Τα ονόματα που ξεφορτώθηκαν το pot είναι αντίστοιχα? Η Τάνια έγινε Σέργκεν και Σεφά.

Ποιος ήταν ο τελευταίος υποψήφιος αποκλεισμός στο Masterchef 26 Αυγούστου Masterchef 7ος υποψήφιος αποκλεισμός

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 7ος ΠΡΟΚΡΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣΤΕΡΣΕΦ;

Ο Batuhan Bayır ήταν ο διαγωνιζόμενος που έμεινε πίσω με το κονιάκ του στο παιχνίδι δημιουργικότητας με αλάτι λεμονιού. Μετά τις βαθμολογίες των Mehmet, Sommer και Danilo Sheff, ο Batuhan, ο οποίος ήταν ο 7ος υποψήφιος αποκλεισμού για την εβδομάδα, διαγωνίστηκε τη σεζόν 2019 και τερμάτισε τον διαγωνισμό στην 5η θέση.


Comments (No)

Leave a Reply