Ποιες είναι οι σύζυγοι και τα παιδιά του Müge Anli; Πόσο χρονών είναι η Lydia Akdag, κόρη του Müge Anli;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποιες είναι οι σύζυγοι και τα παιδιά του Müge Anli;  Πόσο χρονών είναι η Lydia Akdag, κόρη του Müge Anli;


Ο Shinasi Yuzbaşoğlu γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1963 στα Άδανα. Ο Yuzbaşoğlu, ο οποίος έγινε αστυνομικός μετά το λύκειο, εργάστηκε για ένα διάστημα στο αστυνομικό τμήμα του Ερζερούμ και αργότερα στο αστυνομικό τμήμα των Αδάνων. Διορίστηκε στο Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Κωνσταντινούπολης το 2021. Ο Şinasi Yüzbaşıoğlu είναι αρχηγός της αστυνομίας 4ης τάξης. Παντρεύτηκε τη Mugge Anli πέρυσι. Ποια είναι όμως η κόρη του Mugge Anli;

Η Lydia, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Koç, εμφανίστηκε στο πρόγραμμα Families Compete, στο οποίο παρακολούθησε το Ραμαζάνι και παρουσίασε ο Asuman Krause.

Ποια είναι η Lydia Akdag;

Η Müge Anlı και ο Burhan Akdağ παντρεύτηκαν το 1993. Η κόρη του ζευγαριού Lidia γεννήθηκε το 2002. Η κόρη του Müge Anlı Lidia είναι 21 ετών.

Η Müge Anli και ο Burhan Akdag χώρισαν όταν η Lidia ήταν 6 ετών. Το ζευγάρι που στο μέλλον μαζευόταν συχνά λόγω της κόρης του Λυδίας, κάθισε ξανά στο γαμήλιο τραπέζι. Το ζευγάρι αργότερα χώρισε ξανά.


Comments (No)

Leave a Reply