Ποια είναι η Semra Yucel, πώς πέθανε ο γιος της Atta; Θα γίνεις νύφη μου; Μια εξομολόγηση από τη Semra χρόνια μετά


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι η Semra Yucel, πώς πέθανε ο γιος της Ata;  Θα γίνεις νύφη μου;  Μια εξομολόγηση από τη Semra χρόνια μετά


Η Semra Yucel, η οποία συμμετείχε στο εκπληκτικό διαγωνιστικό πρόγραμμα Gelinim Olur Musun, άφησε το στίγμα της σε μια εποχή, με τον γιο της Ata, ήταν γνωστή στο κοινό ως «πεθερά Semra». Ο Γιουτζέλ, ο οποίος έχασε τον γιο του Ατά λίγο μετά τον διαγωνισμό, έλειπε για μεγάλο διάστημα από τις οθόνες.

ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ SEMRA EUJEL ATA;

Η Semra Yucel έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην εκπομπή Δεύτερη Σελίδα που μεταδόθηκε στο Kanal D.

Οι άνθρωποι που προκάλεσαν τον θάνατο του γιου μου με αυτόν τον τρόπο καταδικάστηκαν σε φυλάκιση. Η δικαιοσύνη του Θεού είναι αλάνθαστη. Ο Θεός δίνει δικαιοσύνη σε όλους σε αυτόν τον κόσμο.Ο γιος μου ήθελε να συμμετάσχω σε αυτόν τον διαγωνισμό. Υπάρχει κάτι σαν μοίρα. Δεν μπορείς να αποτρέψεις τι θα συμβεί και τι θα συμβεί.

Είμαι χαρούμενος με τα παιδιά μου, είναι υπέροχοι άνθρωποι. Δεν ένιωσα άσχημα όταν έδιωξα τον γιο μου εκείνη την ημέρα. Με κάλεσαν να φιλοξενήσω και είπα: «Γιε μου, πήγαινε για μένα». Ο γιος μου έφυγε. Ίσως να ήμουν ο στόχος, δεν ξέρω…

Λένε, «βρήκε τα χρήματα, έκανε χρήση κακών ουσιών και πέθανε». Δεν υπάρχει τέτοιο γεγονός στη ζωή μας. Ο Άτα ήταν ένα πολύ ευσυνείδητο παιδί, όπως και το περιβάλλον του. Είπε την προσευχή της Παρασκευής και μετά πήγε στη δουλειά.

Ξέρουμε τι θα είμαστε κατά τη θεία πρόνοια; Απλώς πίστεψα ότι αυτό το γεγονός προήλθε από τον Θεό. Δεν υπήρχαν κακοί άνθρωποι γύρω από τον Άτα, ήταν ένα παιδί με μια εξαιρετική ζωή. Το βράδυ μάζεψα τα παιδιά μου στο σπίτι.

Ο γιατρός μετέδωσε τα θλιβερά νέα. Με πήρε τηλέφωνο ένας γιατρός και δεν είχε πεθάνει ακόμα, πέθανε μετά από 2 ώρες. Έτσι έμαθα. Μιλάω για δύο ανθρώπους αυτή τη στιγμή, ας φοβούνται τη δικαιοσύνη του Θεού. Οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι. Αν ο Θεός έχει δικαιοσύνη, θα είσαι χίλιες φορές χειρότερος! Τώρα τελείωσε και δεν σε συγχωρώ. Ο Θεός να σε βοηθήσει. Ναι, μπορεί να είμαι ο μικρότερος ανάμεσά σας, αλλά είστε και οι δύο ήδη στη γη…Ούτε η συμπεριφορά σας, ούτε η θέση σας, ούτε τα πνευματικά σας συναισθήματα… Ο Θεός να μη σας συγχωρέσει.

Η Semra Yucel, η οποία ομολόγησε χρόνια αργότερα στην Κάθαρση «Αφού δεν μπορούσαμε να τον σκοτώσουμε, ας τον κρίνουμε με κάτι χειρότερο από το θάνατο», είπε.

Ο γιος του Άττα πέθανε το 2005. Κατά την εξέταση του δείγματος αίματος του ατόμου που βρέθηκε νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, διαπιστώθηκε ότι ο Άττα έκανε υπερβολική δόση ναρκωτικών και διεγερτικών.

Ποια είναι η Semra Yucel, πώς πέθανε ο γιος της Atta;  Θα γίνεις νύφη μου;  Μια εξομολόγηση από τη Semra χρόνια μετά

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η SEMRA EUJEL;

Η Semra Yucel, μαζί με τον γιο της Ata το 2004, “Θα γίνεις νύφη μου;” Συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που ονομάζεται. Έγινε γνωστή ως «πεθερά Σεμρά». Η Semra Yucel γεννήθηκε το 1955.

Η Semra Yucel εργάστηκε ως υπάλληλος σε υποκατάστημα τράπεζας, αλλά άφησε τη δουλειά της αφού παντρεύτηκε. Έγινε γνωστή ως «πεθερά Σεμρά» στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε. Ο γιος του Ata έγινε κοντά στη μέλλουσα νύφη Sinem Umash, αλλά ο γάμος δεν έγινε.

Η Semra Yucel έφυγε το 1977, όταν ήταν 23 ετών, και παντρεύτηκε τον 19χρονο Hamit Turk. Αφού έζησαν σε θρησκευτικό γάμο για 22 μήνες, παντρεύτηκαν όταν ο άντρας της επέστρεψε από το στρατό. Χώρισαν το 1992. Έχει δύο γιους, τον Atta (γενν. 1981), τον Ανίλ (γενν. 1992) και μια κόρη, τη Σετσίλ (γενν. 1979).

Η Semra Yucel, γνωστή σε όλους στην Τουρκία από 7 έως 70 ετών, εμφανίστηκε στους αναγνώστες της το 2005 με το βιβλίο της «I am Semra», που αφηγείται τη ζωή της.Η Semra Kainana ξέσπασε σε κλάματα

Η Semra Kainana ξέσπασε σε κλάματα
Comments (No)

Leave a Reply