Ποια είναι η Selin Ciğerci, πόσο χρονών είναι, από πού είναι; Πληροφορίες για τη ζωή της Selin Ciğerci…


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι η Selin Ciğerci, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;  Πληροφορίες για τη ζωή της Selin Ciğerci...

Λεπτομέρειες γύρω από τη ζωή της Σελίν Τσιγκέρζι, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι ανάμεσα στα δημοφιλή ονόματα στα κοινωνικά δίκτυα, διερευνώνται. Έχει μεγάλο αριθμό ακολούθων, ειδικά στις πλατφόρμες Instagram και YouTube και τραβάει την προσοχή με τις αναρτήσεις του. Η Selin Ciğerci έχει επίσης μια μάρκα καλλυντικών που φέρει το όνομά της και προσφέρει διάφορα καλλυντικά προϊόντα προς πώληση μέσω αυτής της μάρκας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο SELİN CİĞERCİ;

Η Selin Ciğerci γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1984 στην Κωνσταντινούπολη. Ο 36χρονος Τούρκος διασημότητα και τραγουδιστής του διαδικτύου Selin Ciğerci εργάζεται στη βιομηχανία της ποπ μουσικής από τα μέσα του 2017. Ο πατέρας του είναι από το Ικόνιο και η μητέρα του από την Κασταμονού. Έφτασαν σε υψηλότερα οικονομικά επίπεδα όταν ο πατέρας του έγινε ιδιοκτήτης εταιρείας ρούχων στο Zeitinburnu. Η Selin Ciğerci έχει επίσης έναν αδερφό που ονομάζεται Kaan που είναι 5 χρόνια νεότερος της. Ο Ciğerci συμμετείχε στην 4η σεζόν του προγράμματος Wipe Out με το όνομα Okan Ünsal.

Ποια είναι η Selin Ciğerci, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;  Πληροφορίες για τη ζωή της Selin Ciğerci...Η Selin Ciğerci ξεκίνησε την καριέρα της στην ποπ μουσική το 2017. Η Selin Ciğerci, η οποία κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο “Five Karat” με την τραγουδίστρια Ebru Polat τον Ιούνιο του 2018, γύρισε ένα βίντεο για το τραγούδι της “Hikaye” το καλοκαίρι του 2019. Η Selin Ciğerci , η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου, έγινε γνωστός στα social media με το όνομα «Baby Okan». Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από 3 χρόνια άλλαξε το όνομά της σε Selin Ciğerci. Το διάσημο φαινόμενο έχει και μια μάρκα καλλυντικών προϊόντων που ονομάζεται «Selin Beauty».

Ποια είναι η Selin Ciğerci, πόσο χρονών είναι, από πού είναι;  Πληροφορίες για τη ζωή της Selin Ciğerci...

Η Selin Ciğerci, η οποία είναι στενή φίλη με πολλά ονόματα όπως οι Demet Akalın, Fatih Ürek και Kerimcan Durmaz, είναι παντρεμένη εδώ και καιρό στην Κωνσταντινούπολη με τον ποδοσφαιριστή Gökhan Çıra. Το φθινόπωρο του 2021 είχαν χωρισμό. Έγινε σαφές ότι το διάσημο ζευγάρι επανενώθηκε στις 5 Ιανουαρίου 2022. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε ξανά στις 16 Μαΐου 2022, χώρισε για άλλη μια φορά. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί πρόσφατα. Η Selin Ciğerci και ο Gökhan Çıra ανακοίνωσαν επίσης ότι υιοθέτησαν ένα παιδί.

Ποιος είναι ο Εμίρ Ερσόι, πόσο χρονών είναι, από πού είναι; Πληροφορίες για τον σύζυγο της Γκιοκτσέ Μπαχαντέρ Εμίρ Ερσόι!

Comments (No)

Leave a Reply