Ποια είναι η Dirty Basket Aylin; Πόσο χρονών είναι η Melissa Döngel, σε ποια σειρά συμμετείχε;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι η Dirty Basket Aylin;  Πόσο χρονών είναι η Melissa Döngel, σε ποια σειρά συμμετείχε;

Η Melissa Döngel δίνει ζωή στο χαρακτήρα του Eileen στην τηλεοπτική σειρά Kirli Sepeti. Ο χαρακτήρας του Eileen ήταν μεταξύ των αξιοσημείωτων χαρακτήρων της σειράς. Ακολουθούν μερικές πληροφορίες για τη Melissa Doengel που παίζει eileen …

Ποια είναι η Dirty Basket Aylin;

Η Eileen είναι μια νέα και όμορφη γυναίκα που εργάζεται ως influencer. Για αυτόν, το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η εμφάνιση. Προσπαθεί να βρει την προσοχή που δεν έχει από τον σύζυγό της στα social media ή σε άλλα κανάλια. Η ζωή του περιστρέφεται γύρω από τους λογαριασμούς των social media. Δεδομένου ότι δεν έχει πολύ μητρικό ένστικτο, φροντίζει τον Νάιλ μόνο όταν της βολεύει στα social media ή όταν χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσει ως μοχλό ενάντια στον Μουράτ. Σε αντίθεση με τον Μουράτ, πάντα μειώνει τη Μεδίνα και τη αντιμετωπίζει ως δεύτερης διαλογής.

Ποια είναι η Melissa Döngel;

Η Melissa Döngel, γεννημένη στις 18 Σεπτεμβρίου 1999 στην Κωνσταντινούπολη, είναι ρωσικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της και έχει ρωσική υπηκοότητα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ακαδημία Τεχνών Osman Yağmurdereli.

Η Döngel, η οποία ξεκίνησε την πρώτη της δυνατή υποκριτική εμπειρία το 2016, παίζοντας τον χαρακτήρα Sevtap στην τηλεοπτική σειρά Hangimiz Sevmedik. Συμμετείχε στα έργα Our Story, Love Makes You Cry, Sen Knock on My Door, Sadakatsiz και Perfect Tenant.

Η Melissa Döngel, η οποία έπαιξε τον κύριο ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Aşk Mantık İntikam, η οποία μεταδόθηκε το 2021-2022, ξεκίνησε την καριέρα της με τον Barbaros Hayredin το 2022-2023. Συνέχισε με την τηλεοπτική σειρά Sultanın Fermanı.

Η Melissa Döngel, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο το 2023 ως πρωταγωνίστρια στην ταινία Prestij Meselesi, σε σκηνοθεσία Mahsun Kirmizigül, έκανε επίσης το όνομά της σε ψηφιακά έργα, πρωταγωνιστώντας στα Dünyayla Benim Aramda και Aşk Tactikleri 2.

Τώρα θα μετενσαρκωθεί στην εικόνα της Aileen στο έργο Kirli Sepeti, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα.

Comments (No)

Leave a Reply