Ποια είναι η Asla Zen, πόσο χρονών είναι; Η ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Asla Zen


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι η Asla Zen, πόσο χρονών είναι;  Η ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Asla Zen


Ο Aslı Zen, ένα όνομα πολύ γνωστό στους λάτρεις της μουσικής, ακολουθεί την επαγγελματική του μουσική καριέρα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο Ζεν, ο οποίος ήταν επίσης τραγουδιστής για πολλά διάσημα ονόματα στα πρώτα του χρόνια, δούλεψε με επιτυχημένα ονόματα και στη συνέχεια κυκλοφόρησε το δικό του άλμπουμ. Εδώ είναι η ζωή της Asla Zen…

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ASLI DEN, ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ;

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Asla Zen γεννήθηκε το 1977 στην Kanlja της Κωνσταντινούπολης. Το πλήρες όνομα του καλλιτέχνη που γνωρίζουμε ως Aslı Zen είναι Aslı Zen Yentur. Η Άσλα Ζεν, η οποία μεγάλωσε με τη γιαγιά της μετά το διαζύγιο των γονιών της, άφησε το σχολείο με το όνειρο να γίνει τραγουδίστρια ενώ σπούδαζε στο Γυμνάσιο Θηλέων Καντίλη. Όταν ήταν 17 ετών, έφυγε από το σπίτι για να βρει τη μητέρα της και να γίνει τραγουδίστρια. Η ζωή της Asla Zen άλλαξε με τον Nahit Altparmak, ο οποίος ήταν στη διαφημιστική και τηλεοπτική αγορά. Εργάστηκε αρχικά σε ένα μπαρ στο Rumelihisar. Δούλευε στο μπαρ ταυτόχρονα και τραγουδούσε περιστασιακά. Πήγε στην πρώτη του δημόσια συναυλία με τον Arif Sağ σε ηλικία επτά ετών. Αργότερα, όταν ανακάλυψε τον Sezen Aksu, εγκατέλειψε αυτό το στυλ.

Πριν από αυτό, χάρη στη Meral Okey, πρωταγωνίστησε σε 14 τηλεοπτικές σειρές, έγινε διαφημιστικό πρόσωπο μιας εταιρείας και πρωταγωνίστησε σε μια ταινία. Με τα λεφτά που βγάζει από εδώ, φτιάχνει στούντιο στο σπίτι του, κλείνεται στο στούντιο με έναν φίλο ενορχηστρωτή και αρχίζει να φτιάχνει τραγούδια. Την περίοδο αυτή χρησιμοποίησε το δίκτυό του και έδωσε τις συνθέσεις του σε διάσημα ονόματα. Στη συνέχεια ο İzel Çeliköz τραγούδησε το πρώτο του τραγούδι. Ήταν τραγουδιστής πολλών διάσημων προσωπικοτήτων όπως οι Aslı Zen, Sezen Aksu, Emel Müftüoğlu.

Ο Aslu Zen ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην τέχνη το 2000, όταν ήταν 23 ετών. Μέχρι σήμερα έχει συνθέσει δικές του συνθέσεις για τραγουδιστές όπως οι Ferhat Göser, Fatih Yurek, Demet Acalon, Ibrahim Tatluses, Izel Çeliköz, Hakan Peker, Robert Hatemo, Tugba Özerk, Yıldız Kaplan, Panar Aylin, Shebnem Bal, Hilal Chebeci, Esra. Balamir, Gizem Özdilli, Yeşim Erçetin.

Το πρώτο του άλμπουμ “Cheers” κυκλοφόρησε το 2008. Ο Aslı Zen συνάντησε ξανά τους ακροατές του με το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του “Işık” το 2012, μετά από μια παύση τεσσάρων ετών.

Η Aslu Zen παντρεύτηκε τον Okan Karabulut, τον τότε τερματοφύλακα της Denizlispor, στις 9 Φεβρουαρίου 2009. Από αυτόν τον γάμο, απέκτησε μια κόρη με το όνομα Mayra Esma Karabulut το 2010. Η Aslu Zen, η οποία ζει στη Σμύρνη Karşıyaka με την οικογένειά της, χώρισε από τον άντρα της. στη Σμύρνη στις 16 Αυγούστου 2015.


Comments (No)

Leave a Reply