Ποια είναι η Μπαχάρ Καντάν, πόσο χρονών είναι;


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ποια είναι η Μπαχάρ Καντάν, πόσο χρονών είναι;

Την προσοχή με τις δηλώσεις του τράβηξε και ο Μπαχάρ Τζαντάν, ένα από τα ονόματα που παραμένει πάντα στην ατζέντα του κίτρινου Τύπου με τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα. Ποια είναι λοιπόν η Μπαχάρ Καντάν που είναι συχνά στην επικαιρότητα στα social media;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΧΑΡ ΚΑΝΤΑΝ, ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ;

Η Μπαχάρ Καντάν γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1998 στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ο αδερφός της Nihal Kandan, η οποία έγινε γνωστή με το “That’s My Style”. Η Bahar Kandan, η μεσαία κόρη του επίκουρου καθηγητή Hakan Kandan, συνεχίζει το πτυχίο της στο Τμήμα Νομικής.

Η Μπαχάρ Καντάν, της οποίας το στυλ περπατήματος και ομιλίας μιμείται, καταφέρνει να παραμένει στην επικαιρότητα με τις διεκδικητικές του αναρτήσεις στα social media. Η Μπαχάρ Καντάν, που είναι γεγονός σε ό,τι κάνει, έγινε το talk of the town με το βίντεο που γύρισε για το τραγούδι της «Dom Pérignon» μετά το βίντεο που γύρισε για το τραγούδι της «Dondurma Gibisin».

Η Bahar Chandan, της οποίας οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν με ξυλοδαρμό επί τόπου, άρχισε να κάνει όνομα με τα πρωινά προγράμματα που σύχναζε μετά από αυτό το περιστατικό.

Η Μπαχάρ Τζαντάν είπε ότι ήταν πολύ μόνη

Comments (No)

Leave a Reply