Παρουσιάζουμε το Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Qualcomm αναμένεται εδώ και καιρό να προσθέσει έναν νέο επεξεργαστή στη σειρά Snapdragon 7. Σήμερα, η εταιρεία αποκάλυψε επιτέλους τον τελευταίο της επεξεργαστή για κινητά, τον Snapdragon 7+ Gen 3. Αυτό το chipset τράβηξε την προσοχή με τις δυνατότητες AI στη σειρά Snapdragon 8. Εδώ η Qualcomm Χαρακτηριστικά Snapdragon 7+ Gen 3…

Ο πρώτος επεξεργαστής που υποστηρίζεται από AI στη σειρά: Snapdragon 7+ Gen 3

Δεδομένου ότι ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm έχει τον ίδιο πυρήνα Cortex-X4 που υπάρχει στη σειρά Snapdragon 8, στοχεύει να προσφέρει ανώτερη απόδοση στους χρήστες φέρνοντας τις πιο πρόσφατες δυνατότητες AI στα τηλέφωνα που θα τροφοδοτήσει. Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοινώσεις της εταιρείας, το Snapdragon 7+ Gen 3 προσφέρει 15% και 45% περισσότερες επιδόσεις γραφικών CPU και Adreno, αντίστοιχα, σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις του.

Snapdragon 7+ Gen 3

Εκτός από την υψηλότερη απόδοση, η κατανάλωση ενέργειας του επεξεργαστή λέγεται ότι είναι 5 τοις εκατό χαμηλότερη από τον προκάτοχό του, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των τηλεφώνων. Το νέο chipset έχει 8 πυρήνες, συμπεριλαμβανομένων 1 Cortex-X4 2,8 GHz, 4 A720 2,6 GHz και 3 Cortex-A520 1,9 GHz.

Επιπλέον, η Qualcomm δεν χάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 σε αυτό το chipset και προσφέρει υποστήριξη Wi-Fi 7 έως και 5,8 Gbps στους χρήστες.

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από Snapdragon 8s Gen 3!

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τηλέφωνα που τροφοδοτούνται από Snapdragon 8s Gen 3!

Σύμφωνα με την αναφορά που μοιράζεται η 91mobiles, αποκαλύπτει τα πρώτα smartphone που θα έρχονται με Snapdragon 8s Gen 3.

Μιλώντας για χαρακτηριστικά AI, το Snapdragon 7+ Gen 3 με τεχνολογία επεξεργαστή 4nm έρχεται με υποστήριξη για μοντέλα μεγάλων γλωσσών (LLM) και μοντέλα ευρείας προβολής (LVM) όπως Baichuan-7B, Llama 2, Gemini Nano και Zhipu ChatGLM.

Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon

Ωστόσο, ο νέος επεξεργαστής έχει ρυθμό ανανέωσης έως και 240Hz και υποστήριξη για οθόνη 4K 60Hz, QHD + 120Hz. Επιπλέον, το chipset, το οποίο επιτρέπει έως και 24 GB μνήμης τύπου LPDDR5X, διαθέτει υποστήριξη αποθήκευσης UFS 4.0. Το πρώτο τηλέφωνο που χρησιμοποίησε το Snapdragon 7+ Gen 3 ήταν το OnePlus Ace 3V.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τα χαρακτηριστικά Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3; Φροντίστε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Comments (No)

Leave a Reply