Παρουσιάζονται τερατώδη μοντέλα καρτών γραφικών! Εδώ είναι η ημερομηνία πώλησης


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Monster, η κορυφαία εταιρεία κατασκευής φορητών υπολογιστών και αξεσουάρ gaming στην Τουρκία, παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στην Έκθεση Consumer Electronics Show (CES) 2024 στο Λας Βέγκας. Το πιο εντυπωσιακό προϊόν της μάρκας ήταν τα μοντέλα καρτών γραφικών που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Εδώ είναι τα μοντέλα καρτών γραφικών Monster και άλλες προβεβλημένες συσκευές…

Παρουσιάζονται τερατώδη μοντέλα καρτών γραφικών! Εδώ είναι η ημερομηνία πώλησης

Ως επωνυμία γνωστή για τις ισχυρές και προσανατολισμένες στην απόδοση συσκευές της, η Monster ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων σε συνεργασία με την Intel στην CES 2024. Τα επιλεγμένα προϊόντα περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική επεξεργαστή 14ης γενιάς, τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και κάρτες γραφικών premium.

Ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα ήταν η κάρτα γραφικών Monster, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην CES 2024. Οι κάρτες γραφικών που παρουσίασε η εταιρεία σε συνεργασία με την Intel είναι η Monster Intel Arc A770 16GB και η Monster Intel Arc A750 8GB από την Intel ARC σειρά.

Για όσους το θέλουν και για gaming και για δουλειά: Monster με Windows 11!

Για όσους το θέλουν και για gaming και για δουλειά: Monster με Windows 11!

Τα μοντέλα Notebook Teni Monster με Windows 11 τραβούν την προσοχή με τις γρήγορες, ασφαλείς και ποικίλες επιλογές παιχνιδιών.

Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των πρώτων εκδόσεων αυτών των καρτών γραφικών που ανακοινώθηκαν από την Intel και της τρέχουσας έκδοσής τους μετά τις ενημερώσεις λογισμικού. Τόσο πολύ που οι ενημερώσεις που προσφέρει η Intel κατάφεραν να αυξήσουν την απόδοση πολλαπλάσια.

Οι εκδόσεις που παράγονται από την Monster μπορούν να προσφέρουν μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού σε ανάλυση 2K. Αν και αυτές οι κάρτες χρησιμοποιούν τεχνολογία Intel XeSS, διαθέτουν επίσης τεχνολογία XMX, η οποία μειώνει τον χρόνο επεξεργασίας εικόνας. Επομένως, μπορεί να προτιμηθεί όχι μόνο για παιχνίδια αλλά και για δουλειά. Μάλιστα αναφέρεται ότι θα διατεθεί προς πώληση το 2024.

Το Monster Notebook παρουσίασε επίσης φορητούς υπολογιστές υψηλής απόδοσης με αρχιτεκτονική επεξεργαστή Intel Core Meteor Lake και Raptor Lake Refresh 14ης γενιάς που υποστηρίζεται από τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Αυτά τα προϊόντα ξεχωρίζουν με τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό τους που έχει σχεδιαστεί για δημιουργούς περιεχομένου.

Ο İlhan Yılmaz, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Monster Notebook, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουν την πρώτη κάρτα γραφικών της μάρκας τους στην CES 2024 και τόνισε ότι η 23χρονη εμπειρία τους και οι μελέτες Ε&Α έχουν προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα. Ο Γιλμάζ τόνισε επίσης τον στόχο της Monster Notebook να γίνει παγκόσμιο εμπορικό σήμα τεχνολογίας και είπε ότι σχεδιάζουν να εισέλθουν στην αγορά των ΗΠΑ το 2024.

Comments (No)

Leave a Reply