Παρακολουθήστε το Three Sisters επεισόδιο 66 σε ένα κομμάτι! Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Παρακολουθήστε το Three Sisters επεισόδιο 66 σε ένα κομμάτι!  Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters!

Το 66ο επεισόδιο της σειράς “The Three Sisters” συνάντησε τους τηλεθεατές στις οθόνες του Kanal D. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς The Three Sisters; Από την άλλη, η Kartal προσφέρει μια προσφορά που θα οδηγήσει στο τέλος της ελαιοκαλλιέργειας Kormanlar. Ωστόσο, ο Σόμμερ δεν θα ενδώσει στους χειρισμούς του Καρτάλ μέσω του Μουσταφά. Εδώ είναι οι σύνδεσμοι για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters…

Δείτε το επεισόδιο 66 των Three Sisters

Καθώς η Uzai ετοιμάζει νέες εκπλήξεις σε μια προσπάθεια να κερδίσει την καρδιά της Dion, βρίσκεται ξαφνικά μπροστά στον Serdar. Αν και ο Σερντάρ πιστεύει ότι έχασε την Επιστροφή, προσπαθεί να αποτρέψει το ταξίδι του Ουζάι για να κερδίσει την Επιστροφή.

Καθώς ο Σαντίκ παλεύει με τα προβλήματα των κορών του, πέφτει κι αυτός σε ένα συναισθηματικό κενό. Αρχίζει να βρίσκει παρηγοριά στη Mujgan, την οποία βλέπει ως καλή φίλη.

Αν και ο Turkan και ο Sommer προσπαθούν να ζωγραφίσουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή εικόνα μόνο για τη Defne, είναι και οι δύο συντετριμμένοι από αυτό το ψέμα. Καθώς ο Ruchan προχωρά παραπέρα με το σχέδιο εκδίκησής του, βλέποντας τον πόνο του Turkan και χρησιμοποιώντας το όνομα του Sommer, αυτή η κατάσταση μετατρέπεται σε αφόρητες τύψεις για τον Sommer.

Comments (No)

Leave a Reply