Παρακολουθήστε το Three Sisters επεισόδιο 63 σε ένα κομμάτι! Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Παρακολουθήστε το Three Sisters επεισόδιο 63 σε ένα κομμάτι!  Δείτε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters!

Το 63ο επεισόδιο της σειράς “The Three Sisters” συνάντησε τους τηλεθεατές στις οθόνες του Kanal D. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς The Three Sisters; Ενώ το ξύπνημα του Ruchan μετατρέπεται σε χαρά για την οικογένεια Korman, μετατρέπεται σε έναν άλυτο εφιάλτη για τον Turkan. Εδώ είναι οι σύνδεσμοι για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τελευταίο επεισόδιο του Three Sisters…

Πληροφορίες παρακολούθησης Three Sisters Επεισόδιο 63…

Ο Σόμμερ κυνηγά βήμα-βήμα τον άντρα που έκανε αυτό το κακό στη μητέρα του. Ο Τουρκάν, στριμωγμένος στη γωνία, μιλάει με τον Καρτάλ. Η στάση του Kartal σε αυτό το περιστατικό είναι ξεκάθαρη.

Καθώς η Επιστροφή παλεύει με τη σπασμένη καρδιά που άφησε ο Σερντάρ. Ο χώρος το υποστηρίζει. Βάζει τα δυνατά του για να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Μη μπορώντας να αντέξει την πίεση και την ταπείνωση από τον Μουσταφά Κορμανλάρ και την Ντέργια, παίρνει μια νέα απόφαση.

Ενώ ονειρευόταν να επανενωθεί με τον Σόμερ Τουρκάν. Οι φόβοι του Τουρκάν για τον Ριούχαν αυξάνονταν ολοένα και περισσότερο κάθε στιγμή.

Comments (No)

Leave a Reply