Πέθανε ο πατέρας της Τσάγκλα Κουμπάτ!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πέθανε ο πατέρας της Τσάγκλα Κουμπάτ!

Ο Murat Kubat, πατέρας της Çagla Kubat (44), πρώην αθλητή του αθλητικού συλλόγου Fenerbahçe Sailing Branch, πέθανε. Το γνωστό όνομα ανακοίνωσε την είδηση ​​του θανάτου του πατέρα του στη σελίδα του στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια σειρά από κοινές φωτογραφίες. Αποχαιρετώντας τον πατέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Kubat ανακοίνωσε και πληροφορίες για την κηδεία των αγαπημένων του.

Ενώ η απουσία μόλις είχε αρχίσει, συνειδητοποίησα ότι το να αποχαιρετήσεις τον υπερήρωά σου δεν ήταν καθόλου πόνος. Υπάρχουν πάντα όμορφες αναμνήσεις που πρέπει να αγαπάμε και μια υπέροχη ανάμνηση ενός πατέρα που πρέπει να ευχαριστήσω για όσα έχει προσφέρει σε μένα σε κάθε στάδιο της ζωής μου….

«Πάντα ειλικρινής, δίκαιος, εξυπηρετικός, δίνοντας πάντα ειρήνη στους γύρω σου και πολύ αγαπητός, αγαπητός και νοιαστικός για όλα τα ζωντανά όντα, πιστός στην οικογένειά σου, αυτοθυσιαστικός… Πάντα με έκανες να νιώθω πολύ τυχερός που έχω πατέρα σαν εσένα. Παρόλο που μου λείπεις ήδη, είναι δύσκολο να ξέρεις ότι θα συναντηθούμε μια μέρα.» «Θα το πάρω. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπητέ μου μπαμπά».

Ο πατέρας μου θα ταφεί στο νεκροταφείο Zincirlikuyu το Σάββατο 13/01/2024 μετά την απογευματινή προσευχή στο Τζαμί Zincirlikuyu στην Κωνσταντινούπολη.

Comments (No)

Leave a Reply