Πέθανε ο επικεφαλής διευθυντής Sadula Chelen


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Πέθανε ο επικεφαλής διευθυντής Sadula Chelen

Ο γνωστός ηθοποιός Αλπ Ναβρούζ ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση ​​στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα. Η παραγωγός και σκηνοθέτης Sadula Celen πέθανε στην Κωνσταντινούπολη σε ηλικία 64 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός είπε σε ανάρτησή του στο προφίλ του στα social media «Αναπαύσου εν ειρήνη κύριε».

Ο επιτυχημένος παίκτης Tolga Saritas δημοσίευσε επίσης ένα μήνυμα στο προφίλ του στα social media για τον προπονητή του Sadula Celen, με τον οποίο συνεργάστηκαν για αρκετό καιρό. Στην ανάρτησή του ο ηθοποιός είπε: «Κάναμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι μαζί πριν χρόνια.

«Σε ευχαριστώ πολύ, Δάσκαλε Σαντουλάχ, για την υπέροχη ενέργειά σου, το πάντα χαμογελαστό πρόσωπό σου και που με απελευθέρωσες, που μου επέτρεψες να ξεπεράσω τα όριά μου και να μου δώσεις κουράγιο… Αναπαύσου εν ειρήνη», είπε.

Η Hande Erchel δημοσίευσε ένα συλλυπητήριο μήνυμα για τη Sadulah Celen, με την οποία συνεργάστηκαν για λίγο. Στην ανάρτησή της, η Erchel είπε: «Η δασκάλα μου Sadula, ο διευθυντής μου, η Celine, η κόρη του Sun, και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Γίνε ο ήλιος όπου κι αν πας, όπως ήσουν πάντα σε εμάς».

Comments (No)

Leave a Reply