Ο Uğur Aslan έζησε συναισθηματικές στιγμές στη σκηνή


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Uğur Aslan έζησε συναισθηματικές στιγμές στη σκηνή

Το Afara, το οποίο ο Ugur Aslan έφερε στη σκηνή βασισμένος στη δική του ιστορία ζωής, είναι ένα μιούζικαλ σε στυλ Arabesque. Το Mall of Istanbul Moi ήταν στη σκηνή για το Pİ Sister Village, το οποίο χτίστηκε από τον Αντικαρκινικό Σύλλογο Γυναικών Pi στο χωριό Yaylica στην περιοχή Hatay Samandagı.

Στα Αφαρά τραγουδήθηκαν τραγούδια για το χωριό όπου θα μείνουν με τις οικογένειές τους οι καρκινοπαθείς από τον σεισμό. Όλα τα έσοδα από τη συγκινητική βραδιά θα διατεθούν για τις ανάγκες του PI Sister Village, του οποίου το έργο φτάνει στο τέλος του.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά του για το έργο, ο Uğur Aslan είπε: «Το Afara είναι μια ιστορία για το Hatay, Amik Plain. Είχα ένα πρόβλημα όταν έλεγα αυτή την ιστορία. Σε αυτή την ιστορία είπα για τη φύση που πέρασα. Γίνομαι λίγο νευρικός και πικραμένος κάθε φορά που ανεβάζω αυτό το μιούζικαλ στη σκηνή για τον σεισμό.

Το κύριο συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή είναι? Νιώθω λίγο λυπημένος μέσα μου. «Από την άλλη, είμαι πολύ χαρούμενη, παρ’ όλο αυτόν τον πόνο, με κάνει πολύ χαρούμενη να συνεισφέρω και να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας με τον Αντικαρκινικό Σύλλογο Γυναικών Πι».

Comments (No)

Leave a Reply