Ο Serhat Osman Karagyoz επέστρεψε στη φυλακή


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Serhat Osman Karagyoz επέστρεψε στη φυλακή

Μέσα από δημοσίευμα αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός Serhat Osman Karagöz φυλακίστηκε και βρισκόταν στη φυλακή Gemlik για 18 ημέρες.

Ο Serhat Osman Karagöz καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών επειδή αποκάλυψε το όνομα κάποιου που είχε σχολιάσει για αυτόν στο προφίλ του στα social media.

Ο Serhat Osman Karagöz έγραψε το ημερολόγιο της φυλακής με μια ανάρτηση στο προφίλ του στα social media κατά τη διάρκεια της 8ήμερης άδειας του στο σπίτι:

Διανύω μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της ζωής μου, δεν εκπλήσσομαι πια. Για μένα, το Gemlik δεν είναι πια μόνο ελιές. Μακάρι το κοινό στο οποίο απευθύνεται να κρίνει αν οι πράξεις μου είναι ηθικές ή όχι… Είμαστε ελεύθεροι κοιμώμενοι. Όταν με ρωτούν για το έγκλημά μου μέσα, δεν μπορώ να πω “Παραβίαση απορρήτου”. «Και έχουμε κάτι», λέω. Εδώ κρέμασαν ένα έγγραφο για όσους δεν ήξεραν να διαβάζουν και να γράφουν. «Για όσους δεν μπορούν να διαβάσουν και να γράψουν, να υποβάλουν αίτηση μεταξύ 2023 και 2024.» Φυσικά, όσοι δεν ξέρουν να γράφουν και να διαβάζουν δεν ξέρουν. «Τηλεφώνησε ο επικεφαλής και ρώτησε τι κάνεις;» Λέω «θέατρο, κινηματογράφος, stand-up». Λέει “ανεπιφύλακτα”…

Αντιμετώπιζα συνεχώς τον εαυτό μου. Όλα προσεύχονται. καντίνα, αναρρωτήριο, χωράφι αστροτουρφ, αλλαγή θαλάμων… Μέχρι και ο μανάβης έχει παράκληση. Αν ρωτήσουν ενώ θα κατουρήσουν, θα το γράψετε κι εσείς. Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι που θέλετε να τους ρίξετε αντικαταθλιπτικά στο στόμα. Έχω αδέρφια και φίλους στην περιοχή μου. Είναι χαρούμενοι μόνο που δεν μιλάω πολύ και δεν αστειεύομαι. Οι προϊστάμενοι βάρδιας είναι σαν τον μπαμπά, κάποιοι από αυτούς είναι και αστείοι και μπαμπάς. Οι πρώτες μέρες ήταν πολύ δύσκολες. Θα πας άδεια σε 15 μέρες. Καθώς το δικό μου έπεσε το Σαββατοκύριακο, ήμουν έξω για 18 ημέρες. Έχω 8 μέρες άδεια.

Εάν η υπόθεση δεν επιστραφεί από το ανώτερο δικαστήριο, θα είμαι εκεί μέχρι να επιστραφεί. Αν δεν συναντούσα καλούς ανθρώπους μέσα, θα χανόμουν ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Με έκαναν εκπρόσωπο θαλάμου… Άφησαν τα παιδιά να κάτσουν μια μέρα στις 23 Απριλίου για παράδειγμα… Έχω πολλά να πω. Μου λείπει τόσο πολύ ο γιος μου Γουέστ. Δεν μπορώ να γράψω τα πάντα. Εάν δεν ανατραπεί η απόφαση, θα επιστρέψω στο ίδιο μέρος σε 9 ημέρες.

Ο Serhat Osman Karagyoz επέστρεψε στη φυλακή

Comments (No)

Leave a Reply