Ο Semitsenk αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του – περιοδικό News


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Semitsenk αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του

Ο Semicenk, ο οποίος κρίθηκε άξιος του βραβείου Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου στην τελετή απονομής του βραβείου Golden Butterfly που πραγματοποιήθηκε στο Zorlu PSM στις 3 Δεκεμβρίου, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους θεώρησαν ότι αξίζουμε αυτά τα βραβεία. Χαίρομαι που υπάρχουν. Είναι περηφάνια».

Μιλώντας για το μυστικό της επιτυχίας της, η τραγουδίστρια είπε: «Δουλεύω σκληρά, σε αυτό αποδίδω την επιτυχία μου. Υπήρξαν πολλές νύχτες που δεν έχουμε κοιμηθεί αρκετά καλά για να κοιμηθούμε ήσυχοι. Όλα εξαρτώνται από τη δουλειά. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας».

Από την άλλη, ο Semicenk εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συναυλία που θα δώσει στο Volkswagen Arena στις 20 Δεκεμβρίου και είπε: «Κάνουμε πολλές συναυλίες, είμαι ενθουσιασμένος και γι’ αυτές, αλλά αυτή η συναυλία με κάνει να νιώθω ακόμα πιο ενθουσιασμένη. . Θα έχουμε μια πολύ ωραία συναυλία με τους καλεσμένους μας και θα τραγουδήσουμε τα νέα μας τραγούδια».

Comments (No)

Leave a Reply