Ο Kübra Ünlü έγραψε! Yeşilçam Nostalgia στο Three Sisters


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Kübra Ünlü έγραψε!  Yeşilçam Nostalgia στο

Με την τρίτη σεζόν του, οι ιστορίες που προσπαθούν να προσθέσουν λίγη δράση στο σενάριο εκπλήσσουν το κοινό. Η πλοκή και η σύγκρουση που δημιουργήθηκαν μεταξύ της πρώτης και της τρίτης σεζόν μπορεί μερικές φορές να μετατραπούν σε κάτι πιο φανταστικό, πέρα ​​από τις δυνατότητες της ζωής.

Το 69ο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες το βράδυ ήταν γεμάτο από το ακριβές περιεχόμενο που μόλις παρέθεσα. Ως εκ τούτου, κατάφερε να κρατήσει το κοινό του στην οθόνη όπως πάντα και διατήρησε τη θέση του στα νούμερα τηλεθέασης.

Από την άλλη, η «Γραμμή Yeşilçam» της δεκαετίας του ογδόντα «είσαστε αδέρφια» έγινε μια περίοπτη πρόταση του 69ου επεισοδίου. Αν αναρωτιέστε τι άλλο συνέβη, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια της σειράς καθώς και το επεισόδιο 69. www.kanald.com.tr Μπορείτε να ακολουθήσετε από.

Άλλα highlights της σειράς είναι η ομολογία του Ryuchan για το ισόβιο μυστικό του. Όταν η αγάπη του Uzai μετατρέπεται σε απόγνωση και η απελπισία του μετατρέπεται σε θυμό. Οδυνηρές στιγμές σημειώθηκαν ξανά στην τελετή μετά από αίτημα του Σερντάρ και του Ντον και στο σπίτι της οικογένειας Callender. Ο τραυματισμός του Φατίχ και η άφιξη του Αντνάν στο Αϊβαλούκ έκαναν τον Ρουτσάν πολύ ανήσυχο.

Muygan; Βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τον κ. Sadiq και την οικογένειά του εξαιτίας αυτού που έκανε ο Uzai. Ο İclal Aydın, αφορμή για τη συγγραφή του ομώνυμου μυθιστορήματος της σειράς, ο κεντρικός χαρακτήρας, ο Dön, συνέχισε τη μελαγχολία του και θεώρησε ότι ήταν υπεύθυνος για αυτό που συνέβη.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τουρκάν συνέχισε πεισματικά να ψάχνει για το μωρό του Ριούχαν, το οποίο έχασε πριν από χρόνια. Ενώ προσπαθούσε να καταλάβει τον λόγο της άφιξης του θείου του, ο Σόμερ προσπάθησε να βρει μια θεραπεία για τις εμπειρίες της μητέρας του.

Ενώ ο Turkan ξετυλίγει το μυστήριο με τον δικό του τρόπο και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Somer, στο Kartal. Είχε μια αντιπαράθεση με τον Αντνάν. Ο Σόμμερ έπαθε το σοκ της ζωής του όταν άκουσε την αλήθεια για τη μητέρα του από τη Σεβίλλη.

Ο Σόμερ, που πήγε αμέσως στη μητέρα του, συνάντησε την περίφημη «γραμμή Yeshilcham».

– Προτεραιότητα… Ο Καρτάλ είναι ο αδερφός σου ο Σόμερ…

«Είστε αδέρφια»…

Comments (No)

Leave a Reply