Ο Kübra Ünlü έγραψε! Τραυματισμοί προτεραιότητας Τελειώστε τους Cormans στις Three Sisters!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Kübra Ünlü έγραψε!  Οι τραυματισμοί του Ruchan τελειώνουν τους Cormans στο Three Sisters!

Ενώ η ιστορία της σειράς έχει γίνει πιο πολύχρωμη και ποικιλόμορφη με νέους χαρακτήρες που εισάγονται στη σειρά στα πρόσφατα επεισόδια, οι τακτικοί της συνεχίζουν να ακολουθούν τη ροή με θαυμασμό.

Η σειρά, που προβλήθηκε χθες το βράδυ με το 67ο επεισόδιο της, αποκάλυψε πώς τα τραύματα του Ryuchan, που δεν μπορούσε να αφήσει το βάρος του παρελθόντος, τον μετέτρεψαν σε άνθρωπο με ψυχολογικά προβλήματα.

Ο γιος του Σόμερ, τον οποίο μεγάλωσε εξαρτημένος από αυτόν, είπε για πρώτη φορά στη σειρά τη φράση «Η μητέρα μου με χρησιμοποίησε» μετά από όλες τις οδυνηρές εμπειρίες που πέρασε.

Οι επιφανειακές εμπειρίες που βιώνει ο Σόμμερ χρόνια αργότερα συζητήθηκαν από τακτικά στελέχη της σειράς στα social media όλη τη νύχτα.

Συνειδητοποιώντας το κόλπο που έπαιξε ο Ryuchan στον Turkan, ο Somer αποφασίζει να προστατεύσει τον Turkan από τον Ryuchan.

Με αυτά που της έβαλε ο Ριούχαν, η Τουρκάν άρχισε να χάνει τα ίχνη του τι συνέβαινε γύρω της.

Το να αναγκάσει τη νύφη να αυτοκτονήσει ήταν το αποκορύφωμα της σειράς.

Η μάρτυρας αυτών των στιγμών έκανε τον Σόμμερ να συνειδητοποιήσει την αλήθεια για τη σχέση του με τον Τουρκάν, η οποία άνοιγε και έκλεινε για χρόνια. Ο Sommer, που έτυχε να δει τη μητέρα του να προσπαθεί να αναγκάσει τον Turkan να πάρει τα ναρκωτικά, έκανε τη μητέρα του να αντιμετωπίσει τις εμπειρίες του για πρώτη φορά.

Ένα άλλο αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η προσπάθεια του Ruchan να εκδικηθεί τη νύφη του Turkan για χρόνια καταπίεσης, ταπείνωσης, συνεχούς παραμέλησης και εξαπάτησης από τον σύζυγό της στο παρελθόν, και η Yozer έριξε αυτά τα γεγονότα στο πρόσωπο της Ruchan. Η πεθερά, που προσπάθησε να κατηγορήσει το παρελθόν του Τουρκάν, ετοίμασε στην πραγματικότητα το δικό της τέλος με ένα απροσδόκητο τέλος. Άρχισε να βλέπει και τις δύο παρέες του, τη γυναίκα του και τον γιο του να του ξεφεύγουν από τα χέρια.

Αφού ο γιος του είδε και είδε τις οδυνηρές αλήθειες, τα λόγια του στη μητέρα του έδειξαν ότι ο Σόμμερ θα προχωρήσει με τον Τουρκάν στο μέλλον. Στο τέλος της νύχτας που έγιναν τα γεγονότα, ο Σόμμερ, που ήθελε να είναι με τον Τουρκάν και την κόρη του, πρότεινε στον Τουρκάν να γίνει ξανά οικογένεια.

Η Ντέρια συμφιλίωσε τον Ντον και τον Σερντάρ. Ο Σερντάρ, ο οποίος χώρισε την Αϊλίν, μοιράστηκε την κρίση με τη Ντιόν. Από την άλλη, η εμμονική σχέση του Ντον με τον Κόσμο άρχισε να ξετυλίγεται. Ο Σερντάρ δεν του αρέσει αυτή η σχέση και θέλει ο Ντονγκιούν να εξηγήσει την τρέχουσα κατάστασή του στον Ουζάι το συντομότερο δυνατό. Ο Dönmez, ο οποίος έδωσε την ομιλία, έκανε τον Uzai να επιστρέψει στις παλιές δύσκολες μέρες του.

Η Mujgan πέρασε ξανά δύσκολες στιγμές εξαιτίας των όσων πέρασε ο γιος της. Η μητέρα της, που βλέπει τον Ουζάι να έρχεται σπίτι και να καταστρέφει τα πάντα αφού άκουσε για τον Ντον, τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του καβγά. Όταν η Mujgan, η οποία αναζητούσε ξανά θεραπεία για τον γιο της, εξέτασε το τηλέφωνο της Uzai, συνειδητοποίησε ότι η Επιστροφή ήταν η αιτία αυτού που συνέβη. Ο Müjgan, που ήταν δίπλα στον Sadık, ανακουφίστηκε από τη βοηθητική στάση του Sadık.

Η Τουρκάν, που έφυγε από την έπαυλη Corman για να πάει για φαγητό στο πατρικό της σπίτι με τα αδέρφια και τα κορίτσια της, ζήτησε ξαφνικά να επιστρέψει στο σπίτι στο τέλος του επεισοδίου. Όταν επέστρεψε, δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του όταν είδε τη Ράχαν με μαύρο φόρεμα στο δωμάτιό του. Διαισθανόμενος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ο Τουρκάν δεν μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες παρόλο που τις ανάγκασε. Οι λεπτομέρειες αυτής της εξέλιξης της τελευταίας στιγμής αφήνονται για το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας ως ερώτηση Επεισοδίου 68.

Comments (No)

Leave a Reply