Ο Kübra Ünlü έγραψε! Την επιστροφή των τριών αδερφών θα δουν «Χημειοθεραπεία»!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Kübra Ünlü έγραψε!  Η επιστροφή του


Διασκευασμένο από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Iklal Aydan, ανεξάρτητα από το μυθιστόρημα και χωρίς τον Iklal Aydan, το «Three Sisters» φαινόταν αρχικά ενδιαφέρον στους τακτικούς του επισκέπτες, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα το κοινό δημιούργησε τη σύνδεση του με τη νέα σεζόν. Τα νέα επεισόδια είναι γραμμένα με έντονο περιεχόμενο που τα ξεχωρίζει από τις προηγούμενες σεζόν. Το επεισόδιο 57 ήταν ένα από αυτά.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της σειράς, που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης κάθε Τρίτη για τρεις σεζόν κατά τη διάρκεια της προβολής της, ήταν το θέμα των ζεστών οικογενειακών δεσμών. Οι εμπειρίες και οι αντιπαραθέσεις παρακολουθούνται στενά από άτομα με ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς. Μία από αυτές τις αντιπαραθέσεις έγινε το κύριο θέμα του επεισοδίου 57.

Η ασθένεια του Dion ήταν στην ατζέντα τόσο της πυρηνικής οικογένειας όσο και της άμεσης οικογένειας. Αποφασίστηκε ότι θα λάβει «χημειοθεραπεία» για τη θεραπεία του καρκίνου. Καθώς ο Ντον αμφισβήτησε αν θα μπορούσε να το πετύχει αυτό και όχι την απόφαση που πάρθηκε, έλαβε την υποστήριξη του Τουρκάν και του Σόμμερ.

Αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο ήταν σκηνές γεμάτες πόνο, ακριβώς τον πόνο που θα βίωσε ο χαρακτήρας του Ντον. Οι σκηνές όπου ο Ντον συναντά τον Σερντάρ μετά από πολλά χρόνια, μη γνωρίζοντας ότι ο Σερντάρ είναι παντρεμένος και μη γνωρίζοντας ότι η γυναίκα του Σερντάρ είναι γιατρός του εαυτού του, ήταν αρκετά εντυπωσιακές.

Από την άλλη, αυτό που βίωσαν η Derya και ο Mustafa είναι και πάλι μια απόχρωση βγαλμένη από τη ζωή. Όταν οι εμπειρίες της Derya με τη μητέρα του Mustafa δεν μπορούν να καλυφθούν, τα πράγματα πάνε στραβά και η εταιρεία του Mustafa χρεοκοπεί, η Derya υλοποιεί την ιδέα του Ruchan Khanum να ζήσουν μαζί στην έπαυλη.

Αν και η Türkan προσπάθησε ως επί το πλείστον να βοηθήσει τις εμπειρίες της Dön, τα προβλήματα της κόρης της άρχισαν να δημιουργούνται στο επεισόδιο 57. Η σειρά, η οποία άρχισε να προσθέτει το δράμα των κοριτσιών που γέννησαν τα προβλήματα των αδερφών, φαίνεται να αρχίζει να αυξάνεται σε αυτό συμφραζόμενα. Φαίνεται πως η κόρη του Τουρκάν, που αποκαλεί τον Καρτάλ «μπαμπά», θα συνεχίσει να είναι το θέμα των επόμενων ημερών και επεισοδίων.

Η προθυμία του Rüçhan να εξερευνήσει τι έχει στο μυαλό του με βάση τη συμπεριφορά του Türkan και το να δείχνει ακριβώς τη συμπεριφορά που μπορεί να κάνει αυτός ο χαρακτήρας συνεχίζουν να είναι σημαντικές πράξεις στη σειρά. Η Ryuchan, η οποία μπήκε κρυφά στο σπίτι του Turkan, υποπτευόμενη τη σχέση της με την Kartal, έπαθε νευρικό κλονισμό όταν αντιμετώπισε την κρυμμένη αλήθεια. Ο Ruchan πήρε αμέσως μια ανάσα δίπλα στον Kartal, απείλησε τον Kartal και απαίτησε να τελειώσει αυτός ο μυστικός γάμος.

Καθώς η Τουρκάν, αγνοώντας όλα αυτά, συνέχιζε να κρύβει τον γάμο της από τον Σόμερ, που ήταν πάντα δίπλα της, έπεσε σε δύσκολες δίνες.

Ακόμη και όταν τα γεγονότα άρχισαν να την κατακλύζουν, ο Turkan επίσης απέφυγε να χωρίσει με τον Sommer. Όταν η Τουρκάν, αποφασισμένη να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση της, παραδέχτηκε στον Σόμερ ότι ήταν παντρεμένη, τα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν. Ο Σόμμερ πήρε μια ανάσα δίπλα στον Καρτάλ αφού το άκουσε και ο καυγάς έκανε τον Τουρκάν να κλάψει.


Comments (No)

Leave a Reply