Ο Kübra Ünlü έγραψε! Ο Dönence μας έκοψε την ανάσα με το νέο του επεισόδιο!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Kübra Ünlü έγραψε!  Το «Dropence» μας έκοψε την ανάσα με το νέο του επεισόδιο!


Η σειρά «Dönence», παραγωγή της D Media, σε σκηνοθεσία Serdar Gözelekli και σενάριο Nuray Uslu, άφησε το στίγμα της σε ένα ακόμη βράδυ Τετάρτης.

Τόσο πολύ που ήταν αδύνατο να συμβαδίσει με τον ρυθμό που συνέβη σε αυτό το επεισόδιο της σειράς. Πρέπει να πω ότι παρακολουθώ κάθε κόμβο που επιλύεται ή κάθε εξέλιξη που συμβαίνει λέγοντας “όχι άλλο”.

Επειδή το να στριμώξεις τόσες πολλές συγκρούσεις σε ένα επεισόδιο σχεδόν ξαφνικά επιτάχυνε τον αργό ρυθμό της σειράς.

Μπορώ να περιγράψω το επεισόδιο ως λυρική μουσική που ξαφνικά μετατρέπεται σε ροκ και τελειώνει με brutal φωνητικά.

Το καστ περιλαμβάνει τους Sümeyye Aydoğan (Gece) και Caner Topçu (Özgür), Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş. Μπορεί να ειπωθεί ότι η σειρά, που συγκέντρωσε επιτυχημένα ονόματα όπως ο Rüzgar και η Nazla Cetin, έδωσε ένα επεισόδιο που κόβει την ανάσα.

Αν και η επιστροφή του Gedce στην Κωνσταντινούπολη, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να δώσει εξετάσεις στο ωδείο, αναστάτωσε την οικογένειά του και τον Özgür, που είδαν ότι σίγουρα θα πήγαινε στην Κωνσταντινούπολη, αυτές οι καταστάσεις δεν έκαναν τον Gedce να κάνει ένα βήμα πίσω.

Όταν ο μακροχρόνιος φίλος του Γκέτσε, ο Μίρο, οι φίλοι της και η Γκιουλτσέ προστέθηκαν στο δράμα που βίωνε ο Γκέτσε μέσα και γύρω της, δάκρυα κύλησαν ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Ενώ προσπαθούσε να μείνει μακριά από τον Miro, οι προσπάθειες του Miro να εμπλακεί στη ζωή του Knight εξόργισε τους θαυμαστές της σειράς. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συνάντηση του Μιρό με τον πατέρα του ήταν οδηγός για τραυματισμένους νέους γύρω από αυτά τα ζητήματα.

Από την άλλη, η έκπληξη του Yozgur για τον Goetze ήταν μια κίνηση που άρεσε στους θαυμαστές του Yozgur.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα παιχνίδια αγάπης, οι συναισθηματικές μεταπτώσεις που βίωσαν δύο νέοι με σύνδρομο Άσπεργκερ ήταν τα σημεία που άξιζαν το χειροκρότημα και εξυπηρέτησαν τον σκοπό της σειράς.

Οι σκηνές όπου οι βασικοί ηθοποιοί ανέβασαν τις ερμηνείες τους στην κορυφή της σειράς ήταν τα γεγονότα που περιστρέφονταν γύρω από τον Emre Kinay, του οποίου το όνομα είναι “Jem” στη σειρά. Οι στιγμές που βίωσε η οικογένεια όταν έμαθαν ότι ο Τζεμ είχε όγκο στον εγκέφαλο αφού κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από μια οδυνηρή λογομαχία που είχε κρατήσει από την οικογένειά του για εβδομάδες ήταν πραγματικά αποκαρδιωτικές. Οι σκηνές όπου τα δάκρυα δεν μπορούσαν πια να συγκρατηθούν απαριθμήθηκαν η μία μετά την άλλη.

Ταυτόχρονα, άρχισαν να εμφανίζονται συζητήσεις στα σχόλια για την τύχη της σειράς, αν ο Emre Kınay θα συνεχίσει τη σειρά και πόσο θα διαρκέσει η σειρά.

Θα πεθάνει ο Τζεμ; Η ερώτηση ήταν το αποκορύφωμα του επεισοδίου…

Από την άλλη, σχετικά με τους Yozgyur και Ryuzgar, που έχασαν την οικογένειά τους σε πυρκαγιά στο σπίτι τους, νέα νέα σχετικά με την πυρκαγιά έχουν προκαλέσει και πάλι διάφορες έρευνες…


Comments (No)

Leave a Reply