Ο Jem Buyukkhanlu στάλθηκε στο τελευταίο του ταξίδι!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Jem Buyukkhanlu στάλθηκε στο τελευταίο του ταξίδι!


Ο γείτονας του πατέρα του, που δεν είχε νέα για τον Τζεμ Μπουγιουχανλ, χτύπησε την πόρτα, αλλά κανείς δεν απάντησε. Ο κλειδαράς που κλήθηκε από την αστυνομία ήρθε στη συνέχεια στο σπίτι στο Beşiktaş Bebek και άνοιξε την πόρτα. Ο Büyükkhanl, ο οποίος βρισκόταν ακίνητος πίσω από την πόρτα, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Ο Büyükhanlı, ο κληρονόμος της Büyükhanlı Holding, είχε προηγουμένως διασωληνωθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω θρόμβου στους πνεύμονές του.

Η κηδεία του Cem Büyükhanlı κηδεύτηκε στο οικογενειακό νεκροταφείο Zincirlikuyu μετά την κηδεία που τελέστηκε στο Τζαμί Zincirlikuyu.

Στην τελετή του πένθους παρευρέθηκαν πολλά ονόματα από τον κόσμο των επιχειρήσεων, της τέχνης και του αθλητισμού. Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Benu Gerede δεν παρευρέθηκε στην τελετή.

Στην κηδεία, ο πατέρας Bahri Buyukhanl και η μητέρα Nilufer Süluner δέχτηκαν τα συλλυπητήρια. Ο γιος του Bennu Gerede, Dylan Gerede Erkaya και η μητέρα του Janan Gerede εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια Buyukhanli.


Comments (No)

Leave a Reply