Ο Güler Işak ξεπέρασε τον καρκίνο που έπιασε για δεύτερη φορά


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Güler Işak ξεπέρασε τον καρκίνο που έπιασε για δεύτερη φορά


Η Güler İşak, που αποκαλείται «Βασίλισσα των Λαϊκών Τραγουδιών», που έκανε όνομα με τα τραγούδια που τραγουδούσε για λίγο, πήγε στο γιατρό το 2015 μετά από τη δυσκαμψία και τον πόνο στο στήθος της και διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Ο Ishaq, ο οποίος επέζησε από την ασθένεια, ανακοίνωσε στις αρχές του περασμένου έτους ότι είχε καρκίνο για δεύτερη φορά.

ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΟΙ

Η Ishaq, η οποία έμαθε ότι είχε καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια ενός συνήθους ελέγχου, ζήτησε από τους θαυμαστές της να προσευχηθούν. Ο Ishaq, που έφυγε από τη σκηνή και στράφηκε στην πνευματικότητα, επέζησε των δύσκολων ημερών και ανακοίνωσε ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

“ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ”

Ο Ishaq, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στα social media, ανακοίνωσε τα καλά νέα με τα εξής λόγια: “Θέλω να σας πω ένα καλό νέο. Δόξα τω Θεώ οι ταινίες μου βγήκαν καθαρές, όλα είναι φυσιολογικά. Ήθελα να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα μαζί σας. Ευχαριστώ τους γιατρούς μου. Το φάρμακό μου θα συνεχιστεί αλλά είμαι καλά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας.”

Ο Güler Işak ξεπέρασε τον καρκίνο που έπιασε για δεύτερη φορά


Comments (No)

Leave a Reply