Ο Ezgi Schönler αποκάλυψε τη φοβία του! – Νέα από το περιοδικό Last Minute


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Ezgi Schönler αποκάλυψε τη φοβία του!


Το προηγούμενο βράδυ έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Tears of the Sparrow» στο Canyon, η οποία θα συναντήσει το κοινό στις 20 Οκτωβρίου. Η ιστορία της ταινίας, που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει κατά της βίας κατά των γυναικών, ξεκινά τη δεκαετία του 1970 και παρουσιάζει ένα πανόραμα της Τουρκίας από χρόνια μέχρι σήμερα.

Ο σκηνοθέτης Aysun Akyuz Mehdiabas, ο σεναριογράφος Ali Eyuboglu, ο σεναριογράφος Şengül Boibaş και οι συμπρωταγωνιστές Ezgi Şenler, Ugur Güneş, Yeshim Salkum, Sedef Sahin και Soydan Soydash παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας, η οποία λέει πώς είναι για τις γυναίκες που παρενοχλούνται. καταχρήσεις και διακρίσεις που μπορούν να επιτύχουν αν θέλουν.

Ο Ezgi Schönler είπε ότι η δομή της οικογένειας πρέπει να αλλάξει για να τερματιστεί η βία και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Το γεγονός ότι ήταν αληθινή ιστορία με άγγιξε βαθιά και ήταν ένα έργο με το οποίο έπρεπε να συμπονήσω πολύ. Ελπίζω να γίνει καλή δουλειά. Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει η δομή της οικογένειας.Αν κάποιος είναι βίαιος, νομίζω ότι ξεκινάει από την παιδική ηλικία. Πρέπει να τερματίσουμε την οικογενειακή βία, ώστε οι νέες γενιές να μεγαλώσουν με αγάπη.

Ο τραγουδιστής Burai δεν άφησε μόνη την κοπέλα του Ezgi Schönler στο γκαλά. Ο Burai, ένα από τα δίδυμα που παρακολούθησαν τη βραδιά γκαλά χέρι-χέρι, ευχήθηκε καλή τύχη στον Schönler, τον οποίο είπε ότι είχε επισκεφτεί σε πολλά σετ όπου είχε παίξει στο παρελθόν, λέγοντας: «Ο Ezgy τα κάνει όλα τέλεια. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά», είπε.

Προσθέτοντας ότι το άλμπουμ του με 14 τραγούδια θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου, ο Burai εξήγησε ότι κάνει τραγούδια εδώ και πολύ καιρό και είπε:

Όταν οι άνθρωποι βγουν στο δρόμο πατώντας το κουμπί αναπαραγωγής, 14 τραγούδια θα κυλήσουν σαν νερό και θα δουν ότι ο δρόμος τελείωσε. Πρέπει να ακούω κάθε στυλ. Ακούω τα πάντα, από ραπ μέχρι μέταλ, από αραβουργήματα μέχρι τουρκική λαϊκή μουσική. Τρέφομαι με τα πάντα από την παγκόσμια μουσική. Επισκέφτηκα 43 χώρες. Ανακατεύω όλα αυτά τα μπαχαρικά και τα εισάγω στη δική μου μουσική.

«Υπάρχει κάποια χώρα στην οποία θέλετε να πάτε με την κυρία Ezgi;» Όταν ρωτήθηκε, ο Ezgi Schönler παρενέβη χωρίς να δώσει την ευκαιρία στον Burai και είπε ότι είχε φοβία με τα έντομα. «Οπουδήποτε δεν υπάρχουν έντομα», απάντησε.

Λέγοντας ότι είναι ένας περιπετειώδης άνθρωπος μετά τα λόγια του καλλονή της, η τραγουδίστρια είπε: «Μου αρέσει λίγο η άγρια ​​φύση και να πηγαίνω σε αυθεντικά μέρη. Στον Ezgi αρέσουν τα άνετα μέρη. «Πρώτα θα πάμε σε μέρη για να δούμε στην Τουρκία, μετά θα ανοίξουμε στον κόσμο», είπε.


Comments (No)

Leave a Reply