Ο Burak Serdar Shanal εθεάθη με τη νέα του κοπέλα, Shevval Aidan


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Burak Serdar Shanal εθεάθη με τη νέα του κοπέλα, Shevval Aidan

Η φιλία μεταξύ του Burak Serdar Sanal και της Yozgu Kaya, η οποία ξεκίνησε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Nobody Knows”, που μεταδόθηκε το 2019, μετά από λίγο καιρό εξελίχθηκε σε αγάπη. Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον έρωτά του στα κοινωνικά δίκτυα, συζητήθηκε για αρκετή ώρα.

Άσχημα νέα ήρθαν από την Kaya και τη Shanal, που μοιράστηκαν ρομαντικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το 2022. Η όμορφη ηθοποιός είπε: «Τερματίσαμε τη σχέση μας με σεβασμό. Το τερματίσαμε με κοινή συμφωνία και φιλικά».

Ο Burak Serdar Şanal (35), ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην τηλεοπτική σειρά Yeşil Deniz Millenyum, πιάστηκε από την κάμερα να κρατιέται χέρι χέρι με τη νεαρή φίλη του Shevval Ayden σε ένα εστιατόριο με αμμόλοφους στο Etiler.

Κάνοντας σχέδια για διακοπές, το ζευγάρι είπε: «Θέλουμε πολύ να πάμε στο Μπαλί. Έχουμε σχέδια για διακοπές στο Μπαλί σύντομα. Ας ξεφύγουμε από το κρύο της Κωνσταντινούπολης και ας ζεστάνουμε λίγο τα κόκαλά μας”.

Οι νεόνυμφοι, που έδειχναν να είναι ευδιάθετοι, έφυγαν με τα αυτοκίνητά τους αφού έκαναν μια σύντομη δήλωση στον Τύπο.

Comments (No)

Leave a Reply