Ο Burak Satibol ισχυρίζεται ότι οι κωμικές παραγωγές δεν περιλαμβάνονται στην τηλεόραση


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Burak Satibol ισχυρίζεται ότι οι κωμικές παραγωγές δεν περιλαμβάνονται στην τηλεόραση

Ο Burak Satibol εθεάθη στο Nişantaşı City AVM τις προάλλες. Μιλώντας για το θεατρικό παιχνίδι Plus Size, ο ηθοποιός είπε: «Είναι ένα παιχνίδι για έναν άνθρωπο. Θα παίξω στην Κωνσταντινούπολη, στο Εσκισεχίρ, στην Άγκυρα και στην Προύσα. Stand-up, αλλά διαφορετικό».

«Πώς αξιολογείτε τη σημερινή κατανόηση της κωμωδίας; Ο Satıbol απάντησε στην ερώτηση: «Η κωμωδία είναι στο μονοπώλιο όλων. Μπορεί να συμβεί ακόμη και με ένα τηλεφώνημα. Τώρα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με μια ιστορία. Το “Mortal World” κυκλοφόρησε και ξεκίνησε καλά. Είναι σημαντικό για τον κινηματογράφο γιατί ο κινηματογράφος παλεύει από την πανδημία του κορωνοϊού. Δεν έμεινε κωμωδία στην τηλεόραση. Οι δραματικές σειρές πωλούνται στο εξωτερικό. «Οι παραγωγοί δεν στοχεύουν στην κωμωδία για αυτόν τον λόγο», απάντησε.

Το διάσημο όνομα που πρωταγωνίστησε στην ταινία Sadak Ahmet είπε: «Θα κυκλοφορήσει στα τέλη Δεκεμβρίου. Υπάρχουν πολύτιμοι ηθοποιοί. Αυτή θα είναι η δουλειά αστραπή της χρονιάς. Αυτή είναι διακοπτόμενη εργασία. Παίζω τον φιλαράκο μάχης του Sadik Ahmet.” Satıbol, “Έχει η ταινία κάποιο μήνυμα για σήμερα;” Όταν ρωτήθηκε, είπε: “Η κατάσταση των τουρκικών μειονοτήτων είναι η ίδια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στη Δυτική Θράκη, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Τα ίδια προβλήματα συνεχίζονται. Ίσως έχουν αποδυναμωθεί λίγο, αλλά τα προβλήματα συνεχίζονται».

Comments (No)

Leave a Reply