Ο Azem Yusedag, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του, παραμένει σιωπηλός


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Azem Yusedag, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του, παραμένει σιωπηλός

Ένας ακόμη φόνος γυναίκας διαπράχθηκε στη μέση της Κωνσταντινούπολης. Αν και δεν υπάρχει ακόμη δήλωση από τις αρχές σχετικά με το περιστατικό. Όπως έγινε γνωστό, ο Azem Yücedağ, ο οποίος ήταν καθηγητής λογοτεχνίας, σκότωσε τη σύζυγό του, η οποία ήταν επίσης δασκάλα, κατά τη διάρκεια μιας βίαιης διαμάχης.

Μετά τη δολοφονία, το ζευγάρι Ö. και τα παιδιά τους με το όνομα U. ελήφθησαν υπό κρατική προστασία.

Στιγμή θυμού ή προγραμματισμένης δολοφονίας;

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κάτοικοι της γειτονιάς άκουσαν φωνές από το σπίτι του Yusedag και ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν έφτασε η αστυνομία, ήταν πολύ αργά για οτιδήποτε. Ο Yusedag παραδόθηκε στην αστυνομία με το φονικό όπλο.

Ο ύποπτος για φόνο Yuchedag, ο οποίος άφησε αναπάντητα τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, παραδόθηκε στο δικαστήριο από την εισαγγελία με αίτημα σύλληψης και συνελήφθη από το εφημερεύον δικαστήριο.

Λοιπόν, είναι ο Azem Yusedag ο πραγματικός δολοφόνος;

Διάφορες κατηγορίες απαγγέλθηκαν επίσης κατά του Azem Yusedag, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του. Το αν ο Azem Yücedağ είναι ο πραγματικός δολοφόνος και αν θα ομολογήσει το έγκλημά του έγινε ξεχωριστό θέμα συζήτησης.

Η ακρόαση του Azem Yücedağ έρχεται σύντομα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, πολύ σύντομα θα διεξαχθεί η πρώτη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση για την οποία δικάζεται ο Azem Yücedağ. Ερωτήματα όπως αν ο Yucedag θα ομολογήσει το έγκλημά του ή όχι, πόσα χρόνια θα του επιβληθεί ποινή, θα αποκαλυφθούν στη σειρά İnci Taneleri, που θα συναντήσει το κοινό πολύ σύντομα στο Kanal D.

Νέα σειρά İnci Taneleri του Yılmaz Erdoğan

Έτσι ακριβώς θα ξεκινήσει η νέα σειρά του Kanal D «İnci Taneleri» σε σενάριο Yılmaz Erdoğan που έρχεται στην οθόνη. Το Pearl Beads, το αποτέλεσμα δύο ετών αφοσιωμένης προετοιμασίας, θα φέρει στο κοινό μια ιστορία για το βαμβακερό νήμα που ενώνει τους ανθρώπους.

Στο καστ της σειράς, που υπογράφει η BKM Yapım, συμμετέχουν και δυνατά ονόματα όπως οι Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç και Yasemin Baştan. Ο Şenol Sönmez είναι ο σκηνοθέτης της σειράς İnci Taneleri.

*Διαφήμιση
Ο Azem Yusedag, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του, παραμένει σιωπηλός

Comments (No)

Leave a Reply