Ο Όμπεν Αλκάν στη γυναίκα του Μπόρα Ακάς: Θα ξυρίσω αυτό το μουστάκι!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Όμπεν Αλκάν στη γυναίκα του Μπόρα Ακάς: Θα ξυρίσω αυτό το μουστάκι!


Ο Bora Akash παντρεύτηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας τον blogger Oben Alkan, με τον οποίο ήταν ερωτευμένος για δύο χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2023 και είχε την ευλογία να γίνει πατέρας με τη γέννηση της κόρης του που οι δυο τους ονόμασαν Suzanne τον περασμένο μήνα.

Το ζευγάρι, που τριγυρνούσε στους δρόμους της Ιταλίας μετά τον γάμο του στο Γενικό Προξενείο της Τουρκίας, παρουσίασε μαζί τις πόζες του στους followers του στους λογαριασμούς του στα social media.

Η 32χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή με τον χαρακτήρα «Zekai» που υποδύθηκε στην τηλεοπτική σειρά «Extended Family», παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Do Not Disturb» του Cem Yilmaz στο Ferriere μαζί με τον σύζυγό της Oben Alkan.

Ο Όμπεν Αλκάν, ένα από τα δίδυμα που ποζάρουν για τον Τύπο, είπε για τη σύζυγό του, που έβγαζε μουστάκι: «Φίλοι! Σχεδόν θα κόψω αυτό το μουστάκι. Μπορεί ένας άντρας να έχει μουστάκι;» γέλασε.


Comments (No)

Leave a Reply