Ο Χαλούκ Λεβέντ ανέλαβε δράση στη Γάζα


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Χαλούκ Λεβέντ ανέλαβε δράση στη Γάζα


Ο ιδρυτής της ένωσης AHBAP, καλλιτέχνης Haluk Levent, ανακοίνωσε ότι συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Γάζας Yehia Al-Sarraj σχετικά με τις συνεχιζόμενες επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα.

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο, ο Λεβέντ είπε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ανθρωπιστική βοήθεια δεν μπορεί να φτάσει στην περιοχή, υπάρχουν διακοπές ρεύματος και νερού στην πόλη και αναμένεται να περάσουν ορισμένες από τις νηοπομπές.

Ο Λεβέντ εξήγησε τις λεπτομέρειες της συνάντησης με τα εξής λόγια: «Είχα συνάντηση με τον δήμαρχο της Γάζας, Yehia Al Sarraj. Ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια και αναμένεται να χαθούν κάποιες από τις νηοπομπές σήμερα.

Είπε ότι υπάρχει διακοπή ρεύματος και νερού στη Γάζα και οι κάτοικοι της Γάζας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Δήμων του Λιβάνου, Μοχάμεντ Σααντί, και ο Οργανισμός Τοπικών Αρχών Μέσης Ανατολής των Ηνωμένων Πόλεων. Δήλωσαν ότι καλωσορίζουν την υποστήριξη της Τουρκίας προς τον λαό της Γάζας. «Είπαν ότι θα μας ενημερώσουν όταν δοθεί άδεια για ανθρωπιστικές συνοδείες».

Ο Χαλούκ Λεβέντ ανέλαβε δράση στη Γάζα


Comments (No)

Leave a Reply