Ο Φέντον παραδέχτηκε: Δεν θα μπορούσα να είμαι καλός σύζυγος


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Φέντον παραδέχτηκε: Δεν θα μπορούσα να είμαι καλός σύζυγος

Ο τραγουδιστής, που έφτασε στη συνέντευξη πριν από τη συναυλία φορώντας ένα έντονο χρυσοκίτρινο σακάκι, είπε ότι φορούσε το σακάκι που φοράει εδώ και 30 χρόνια κάθε Πρωτοχρονιά. Ο Fedden τόνισε ότι το σακάκι του ήταν 100% καλυμμένο με χρυσόσκονη.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος υπενθύμισε ότι εξακολουθεί να είναι ενεργός παρά τα 79 του χρόνια, είπε: «Δεν είμαι μεγάλος, είμαι απλά κάποιος που έχει γεράσει. Έχω μια μοτοσυκλέτα, την οδηγώ. Κολυμπάω, κάνω αθλήματα. Η μουσική με κρατάει νέο. Σίγουρα, θα γεράσω, αλλά δεν θα γεράσω».

Ο Φαίδων δήλωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα υγείας που να μην είχε. Είπε ότι έχει υποβληθεί σε καρκίνο και εγχείρηση καρδιάς, αλλά εξακολουθεί να ξέρει πώς να στέκεται όρθιος. Ο καλλιτέχνης είπε ότι δεν πίστευε στην αγάπη, αλλά η 60χρονη σχέση του με τη γυναίκα του άλλαξε γνώμη.

Ομολογώ ότι δεν υπήρξα καλός σύζυγος. Χάρη στην ανοχή της γυναίκας μου, ο γάμος μας κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. Ο γνωστός τραγουδιστής, που ρωτήθηκε αν θέλει να γυρίσουν τη ζωή του, είπε: «Θα το ήθελα, αλλά όσοι πρόκειται να κάνουν μια ταινία της ζωής μου πρέπει να το παραδεχτούν».

Comments (No)

Leave a Reply