Ο Τόλγκα Τσέβικ έκανε ειλικρινείς δηλώσεις


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Τόλγκα Τσέβικ έκανε ειλικρινείς δηλώσεις

Ο Tolga Cevik, γνωστός για την ταινία “Vizontele” του 2001 στην οποία έπαιξε τον χαρακτήρα “Nazif”, ανέβασε την καριέρα του με μια άλλη ταινία του Yilmaz Erdoğan “Organize İşler” και αργότερα παρήγαγε τα δικά του κωμικά προγράμματα με τίτλο “Komedi Tükkanı”, “My Friend Hoshgeldin ” και “TOLGSHOW” Μίλησε για την ευτυχισμένη οικογενειακή του ζωή.

Δηλώνοντας ότι τα παιδιά του είναι 17 και 18 ετών, ο ηθοποιός είπε: «Είμαστε η γενιά του «Ας φάμε μαζί». Αν δεν το προστατεύσουμε εμείς, το προστατεύουν τα παιδιά μας. Είναι πολύ όμορφο πράγμα, νιώθει κανείς ότι δεν είναι μόνος. Είμαι ο πιο διάσημος στο σπίτι, λένε «α, έρχεται ο πατέρας μου».

Εξηγώντας ότι αποφάσισαν να παντρευτούν την ημέρα που γνώρισε τη σύζυγό του Jozge Yilmaz, ο Tolga Cevik είπε: «Μέσα σε 10 λεπτά εκείνη την ημέρα… Αποφασίσαμε να παντρευτούμε την ημέρα που γνωρίσαμε τη γυναίκα μου. «Θα σε παντρευτούμε, το ξέρεις, σωστά;» “Είπε. Είπε: «Το ξέρω. Υπόσχεση, αρραβώνας κλπ… Ήταν πολύ μικρός όταν γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε τρία χρόνια μετά. Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν, ο δικός μας Rıza Sönmez είναι μάρτυρας, όσοι δεν πιστεύουν μπορούν να τον ρωτήσουν», είπε.

Comments (No)

Leave a Reply