Ο Σινάν Αλμπαϊράκ επαναστάτησε ενάντια στις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον αμάχων


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Σινάν Αλμπαϊράκ επαναστάτησε ενάντια στις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον αμάχων


Ο Sinan Albayrak απαθανατίστηκε στα γυρίσματα της σειράς που γυρίστηκε για την ψηφιακή πλατφόρμα του TRT. Ο διάσημος ηθοποιός είπε για τη σειρά, που αφηγείται τη λούμπεν ζωή του Jihangir, «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που κάνω γυρίσματα στο Jihangir. Είμαστε στο καλύτερο περιβάλλον που θα ήθελε ένας ηθοποιός. Αυτό που έγινε στο Jihangir συμβαίνει και στη σειρά».

Δηλώνοντας ότι αγανακτεί τους παραγωγούς που δουλεύουν με ανθρώπους που έχουν μεγάλους ακόλουθους στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε τηλεοπτικές σειρές, ο Αλμπαϊράκ είπε: «Έχω πάει στο Jihangir ίσως 5-6 φορές τα τελευταία 10 χρόνια. Τα πράγματα πλέον βασίζονται επίσημα στον αριθμό των followers στο Instagram. Αγανακτώ λίγο αυτή την κατάσταση. Ίσως να είναι έτσι.” Εδώ. Δείτε φέτος, δείτε τη σειρά που ξεκίνησε και τελείωσε, η σειρά των ηθοποιών που επιλέχθηκαν με βάση αυτά τα υψηλά νούμερα στο Instagram ακυρώθηκαν μετά από πέντε επεισόδια. Οι ακόλουθοι σας υποστηρίζουν επίσης σε κάποιο βαθμό . ” ΜΙΛΑ ρε

Ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι έγινε πατέρας μετά τα 50 του και ότι ήθελε να ονομάσει τον γιο του από τον ναυτικό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων Sinbad, αλλά όταν η γυναίκα του δεν ήθελε, οι δυο τους ονόμασαν τον γιο τους “Taimin”, που είναι το μέσο του. όνομα.

Το να είσαι πατέρας είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Γέννησα ένα παιδί μετά από 50 χρόνια. Το όνομά του είναι Taimin. Δεν θέλω να φύγω ποτέ από το σπίτι. Το μεσαίο μου όνομα είναι Taimin. Η γυναίκα μου τον ονόμασε Taimin, διαφορετικά θα ονομαζόμουν το μωρό μας Sinbad, έτσι η γυναίκα μου το ονόμασε Taimin. Ήταν ένας χαρακτήρας που αγάπησα στα παιδικά μου χρόνια.

Μιλώντας για τα παιδιά, ο Σινάν Αλμπαϊράκ θυμήθηκε τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις του Ισραήλ για ένα μήνα και είπε ότι οι άνθρωποι που κάθονται σε παγκοσμίου φήμης αλυσίδες καταστημάτων γρήγορου φαγητού και καφετέριες πρέπει να το γνωρίζουν. «Γιατί δεν αντιδρούν οι άνθρωποι στην οδό Nişantaşı ή Bağdat;» έγραψε στο προφίλ του στα social media. Ξεκαθάρισε και την ανάρτησή του.

Δεν με νοιάζει αν θα αντιδράσουν ή θα με επικρίνουν. Πονάει η καρδιά μου όταν περνάω δίπλα από μια αλυσίδα από καφετέριες και καταστήματα γρήγορου φαγητού και βλέπω ανθρώπους να κάθονται εκεί. Καμία συνειδητή κατάσταση. Να συμμετάσχω στο μποϊκοτάζ; Λένε ότι και εδώ ο κόσμος θα μείνει άνεργος. Όταν τρώνε εκεί, οι άντρες εξηγούν μεταξύ τους ότι έχουν ήδη δώσει μέρος των κερδών τους στον ισραηλινό στρατό. Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει «Βάζω μια σφαίρα στο κεφάλι ενός παλαιστίνιου παιδιού με ό,τι τρώω και πίνω εκεί». Κάθεσαι ξεδιάντροπα και πίνεις καφέ. Θέλω να πω περισσότερα αλλά συγκρατηθείτε.

«Θα θέλατε να πάτε στη Γάζα για βοήθεια;» Ερωτηθείς, το διάσημο όνομα είπε: «Η γυναίκα μου και εγώ το συζητάμε. Λέω «άσε με να φύγω» και μετά κλείνομαι στον εαυτό μου. Ο φίλος μου πήγε στην πύλη Rafah της Αιγύπτου για να βοηθήσει και επικοινωνήσαμε. Πριν προλάβει να πλησιάσει το συνοριακό πέρασμα, τον σταμάτησαν στο δρόμο, τον ανέκριναν και τον έψαξαν η Αιγυπτιακή αστυνομία, σαν το πρόσωπό του να χτυπούσε το αυτοκίνητο. Τον χτύπησαν, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον οδήγησαν πίσω. Αυτό δεν είναι θρησκευτικό ζήτημα, είναι ανθρωπιστικό ζήτημα. Τι κάνει ο καλλιτέχνης μας; Τι κάνουν οι δικοί μας άνθρωποι; «Όταν η Αμερική δέχεται κλήσεις από ορισμένες ομάδες, μιλάει κατά του Ισραήλ ή υπέρ της Παλαιστίνης», είπε.


Comments (No)

Leave a Reply