Ο πρώτος υπολογιστής με επεξεργαστή Snapdragon X Elite!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Qualcomm ανακοίνωσε τον πρώτο της επεξεργαστή που τροφοδοτεί υπολογιστές πριν από λίγους μήνες. Αντίρριο εισήχθη. Εξοπλισμένο με 12 πυρήνες Orion, ο X Elite ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερος από τους επεξεργαστές 13ης γενιάς της Intel. Στην τελευταία ανακοίνωσή της, η Qualcomm καθόρισε μια ημερομηνία για τους πρώτους υπολογιστές που τροφοδοτούνται από το Snapdragon X Elite.

Το Snapdragon X Elite θα κυκλοφορήσει το 2024 «με μια νέα έκδοση των Windows»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qualcomm, Cristiano Amon, έκανε μερικές σημαντικές ανακοινώσεις στην έκθεση κερδών του πρώτου τριμήνου. Βασίζεται στο τσιπ Arm64 και θα τροφοδοτεί υπολογιστές Αντίρριο Χρησιμοποιεί μια αξιοσημείωτη έκφραση. Διευθύνων Σύμβουλος Amon, Snapdragon X Elite μέσα 2024 Θα κυκλοφορήσει με «την επόμενη έκδοση των Windows», είπε.

x ελίτ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qualcomm απέφυγε να πει συγκεκριμένα Windows 12. Ωστόσο, η φράση “η επόμενη έκδοση των Windows” στην αναφορά κερδών τράβηξε την προσοχή. Αυτό είναι σύμφωνο με τις φήμες από το Hudson Valley ότι αναμένεται να είναι η επόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows 11.

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα Windows 12;  Εδώ είναι οι νέοι ισχυρισμοί

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα Windows 12; Εδώ είναι οι νέοι ισχυρισμοί

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα Windows 12; Νέοι ισχυρισμοί έδειξαν ότι η Microsoft έχει αναβάλει ορισμένα από τα σχέδιά της. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Χτισμένος σε σχεδιασμό 4nm TSMC, ο επεξεργαστής λειτουργεί με τυπική ταχύτητα ρολογιού 3,8 GHz και μπορεί να ενισχυθεί σε ταχύτητα ρολογιού turbo έως και 4,3 GHz. Περιλαμβάνει επίσης 42MB cache και 136 GB/s LPDDR5x εύρος ζώνης μνήμης.

Από την άλλη, η νέα έκδοση των Windows θα φέρει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης σε υπολογιστές με Snapdragon X Elite. Η Microsoft και η Qualcomm αναμένεται να συνεργαστούν και να προσφέρουν ειδικές δυνατότητες AI σε ορισμένους υπολογιστές.

Πιστεύεται ότι αυτή η σημαντική ενημέρωση των Windows δεν θα είναι τα Windows 12. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η Microsoft δεν θέλει να δημιουργήσει ανταγωνισμό μεταξύ των Windows 10/11/12.

Τι πιστεύετε για αυτήν την ερώτηση; Μην ξεχάσετε να πείτε τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων…

Comments (No)

Leave a Reply