Ο Ομούρ Γκεντίκ έγινε γιαγιά! – Νέα από το περιοδικό Last Minute


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Ομούρ Γκεντίκ έγινε γιαγιά!


Η Taiga Gedik, η κόρη του Omur Gedik, που είναι εδώ και πολλά χρόνια ερωτευμένη με τον Ferhat Gocher, γεννήθηκε από τον γάμο του με τη Soner Gedik και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Ο Ömür Gedik, ενθουσιασμένος για το εγγόνι του, μοιράστηκε τη χαρά του αναρτώντας τα λουλούδια που ήρθαν στο νοσοκομείο. Ο Γκεντίκ δημοσίευσε το βίντεο που έκανε από το δωμάτιο του νοσοκομείου με λεζάντα «Καλώς ήρθες Πόυραζ».

Η Taiga Gedik, η κόρη του 52χρονου Omur Gedik, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία της Gaziantep Mete Akinal το 2019.

Ο Omur Gedik, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν παντρεύτηκε τον διάσημο καλλιτέχνη Ferhat Gocher, τον επί 12 χρόνια σύντροφο της ζωής του, είπε: «Ο Ferhat λέει «έχω φοβία με τον γάμο». Αν δεν ήμουν παντρεμένος πριν και δεν είχα παιδιά, και θα έκανα παιδιά, θα είχα μείνει με τον Φερχάτ. Είπε: «Θα παντρευτούμε και θέλω να κάνω ένα παιδί.» Γι’ αυτό δεν ήθελα να τον πιέσω πολύ όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Γκεντίκ συνέχισε: «Ο γάμος είναι ένας πολύ όμορφος θεσμός, νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να παντρεύεσαι.» Ο τραγουδιστής Ferhat Göcher έχει δύο παιδιά από τρεις γάμους.


Comments (No)

Leave a Reply