Ο Μουράτ Τζεμτσιρ εξήγησε τον λόγο του καβγά του με τον Αχμέτ Κουράλ


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο Μουράτ Τζεμτσιρ εξήγησε τον λόγο του καβγά του με τον Αχμέτ Κουράλ


Ο Murat Cemcir και ο Ahmet Kural εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα ως πρωταγωνιστές στην ταινία του 2011 Çalgı Çengi. Υπήρξε επίσης συνεργάτης στις τηλεοπτικές σειρές «İşler Güçler» και «Kardeş Payı», στις σειρές «Düğün Dernek», «Çalgı Çengi İkimiz», «Ailele Şaşkız» και «Baba Parası».

Το δίδυμο, που δεν έχει κάνει ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές από το 2020 και δεν έχει εμφανιστεί μαζί για περίπου ένα χρόνο, φημολογήθηκε ότι έχει κακές σχέσεις. Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Murat Cemcir στον γάμο του Ahmet Kural και της Gizem Sahin, που έγινε στον κόλπο Bodrum Cenet τον περασμένο Ιούλιο.

Έγινε σαφές ότι ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έδωσε μια αξιοσημείωτη απάντηση για το θέμα, δεν έδωσε συγκεκριμένα συγχαρητήρια στους νεόνυμφους.

Θα έχουμε εκρηκτικά έργα μέσα στη σεζόν ως παραγωγός. Πηγαίνω συχνά στο εξωτερικό. Και ανέβαλα τις διακοπές. Ο γάμος είναι ιερός. Εύχομαι σε κάθε παντρεμένο ζευγάρι μια ευτυχισμένη ζωή.

Ο Murat Cemcir, ο οποίος παρακολούθησε το γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Uniq Istanbul Expo την προηγούμενη μέρα, απάντησε σε ερωτήσεις μελών του Τύπου.

Μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τον Αχμέτ Κουράλ, που παρουσιάστηκαν ως αχώριστο δίδυμο, ο Τζεμτσιρ είπε: «Ο Αχμέτ είναι ένας πολύ ταλαντούχος κωμικός και ένας παλιός μου φίλος. Σίγουρα θα βρεθούμε ξανά μαζί».

Ο Dzemcir, ο οποίος υπενθύμισε ότι είχε αφήσει μόνο τον επί χρόνια συνάδελφό του την ευτυχισμένη του μέρα, είπε: «Δεν πάω πουθενά όπου μου απαντήσουν. Θα μπορούσε να είναι ένα φιλανθρωπικό παζάρι, ένα γκαλά ή ένας γάμος. Μπορώ να πω τόσα πολλά».

Ο 46χρονος ηθοποιός είπε: “Δεν υπάρχουν οικονομικές διαφορές, μόνο ηθικές διαφορές. Ελπίζω να μην υπάρξει δυσαρέσκεια μεταξύ των αδελφών και να ξαναβρεθούμε”.


Comments (No)

Leave a Reply