Ο άνεμος Serkan Kaya σάρωσε την υπαίθρια σκηνή του Kuruçeşme!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ο άνεμος Serkan Kaya σάρωσε την υπαίθρια σκηνή του Kuruçeşme!


Ο Serkan Kaya, που κάνει τη διαφορά με το μοναδικό του στυλ και την έντονη ερμηνεία του μουσικού κόσμου, χάρισε στους θαυμαστές του στη βραδιά Kuruçeşme. «Είμαι σε πολύ καλή διάθεση σήμερα… Εσύ κι εγώ αντιμετωπίζουμε υπέροχη ενέργεια. Καληνύχτα σε όλους μας. Σήμερα θα μιλήσει η φωνή μου και τα τραγούδια μου» και υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Ξεκινώντας με το τραγούδι «Karagözlüm», η Kaya ξεκίνησε τη μουσική γιορτή τραγουδώντας το ένα μετά το άλλο τα τραγούδια «Kalakaldim», «My Creator» και «Mesele». Ο διάσημος καλλιτέχνης έτυχε μεγάλης αναγνώρισης παρουσιάζοντας δημοφιλή έργα αραβουργημάτων και βετεράνων της τουρκικής λαϊκής μουσικής, καθώς και δικές του επιτυχίες.

“ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΚΟΥΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ πια ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”

Η τραγουδίστρια τραγούδησε για πρώτη φορά το τραγούδι «Smile Face» μπροστά στο κοινό του Kuruçeşme Open Air. «Οι μουσουλμάνοι Γκούρσες δεν θα έρθουν ξανά σε αυτόν τον κόσμο. Τα τραγούδια του εξακολουθούν να είναι παντού, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει… Θα ακούσετε το τραγούδι μου για πρώτη φορά, θα δείτε πρώτα το βίντεο.» Η Καγιά καταχειροκροτήθηκε. Ο διάσημος καλλιτέχνης που τραγούδησε με μεγάλη προσοχή το αξέχαστο έργο του θρυλικού καλλιτέχνη με τη μοναδική του ερμηνεία, μάγεψε τους μουσικόφιλους με την έκπληξή του.

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ

Στο φινάλε της χλιδάτης συναυλίας, η Καγιά που τραγούδησε τα «Plum Branch» και «I got over the garden wall», διπλασίασε το κέφι. Οι λάτρεις της μουσικής που ερμήνευσαν το Paraf Kuruçeşme Open-Air συνόδευσαν τον Serkan Kaya ερμηνεύοντας halay. Σε συνδυασμό με τη μαγευτική θέα στον Βόσπορο, η συναυλία διάρκειας 2,5 ωρών χάρισε στους λάτρεις της μουσικής αξέχαστες στιγμές.


Comments (No)

Leave a Reply