Ονόματα αστεριών συναντήθηκαν στο «Pearls»!


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ονόματα αστεριών συναντήθηκαν στο «Pearls»!

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Yılmaz Erdoğan, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη μετά από πολλά χρόνια, το «Pearl Grains», στο οποίο ο καλλιτέχνης παίζει και τον κύριο ρόλο.

Οι στιγμές που ο Azem Yusedag, τον οποίο υποδύεται ο Ερντογάν, ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας «Γεια σου, αγαπητέ, γεια» στον τάφο της εκλιπούσας συζύγου του, αύξησαν το ενδιαφέρον για τη σειρά.

Στο τρέιλερ, ο Ερντογάν είπε: «Τα σκοτεινά σημεία δεν θα διαγραφούν ποτέ ξανά. Σε ακολουθούν για πάντα. Προτάσεις όπως «το μπαγιάτικο παρελθόν έχει αφήσει το στίγμα του σε φρέσκες προκαταλήψεις».

ΓΙΓΑΝΤΙΚΟ ΚΑΣΤ

Στο τρέιλερ, το οποίο περιλαμβάνει σκηνές του Azem που αναζητά τα παιδιά του μετά την αποφυλάκισή του, άλλοι ηθοποιοί της σειράς, οι Guven Kirac, Yasemin Bashtan, Selma Ergec, Furkan Riza Demirel και Orkuncan Izan, εμφανίστηκαν επίσης για πρώτη φορά στο κοινό. .

Σκηνοθέτης: Ο Şenol Sönmez, σε σκηνοθεσία BKM, το “Pearl Beads”, το οποίο αφηγείται την ιστορία του Azem, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του, η οποία είναι επίσης δασκάλα προσκολλημένη στη ζωή, θα συναντήσει το κοινό του Kanal D πολύ σύντομα.

Το teaser, το οποίο περιείχε τον χορό του Hazar Ergüchliu, ο οποίος έπαιζε τον χορευτή του στάβλου Dilber, έσπασε ένα ρεκόρ και προβλήθηκε περισσότερες από 40 εκατομμύρια φορές.

Τα ονόματα των αστεριών συναντήθηκαν στο Pearl Grains

Comments (No)

Leave a Reply