“Οι mainstream ειδήσεις του Kanal D θα συνεχίσουν την άνοδό τους φέτος”


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137


Τα πάντα, από τα πολιτικά θέματα που συζητήθηκαν μέχρι την ατζέντα της εξωτερικής πολιτικής, από τον παλμό του δρόμου μέχρι τις λεπτομέρειες όλων των γεγονότων, μεταφέρονται στο κοινό με τη διαφορά του Kanal D Main News.

Λέγοντας ότι θα συνεχίσουν την άνοδο του Kanal D Main News αυτή τη σεζόν, ο Deniz Bayramoglu είπε: «Θα συνεχίσουμε την αμερόληπτη, ακριβή και διαφανή δημοσιογραφία με το καλύτερο κέντρο ειδήσεων στην Τουρκία τη νέα σεζόν. Το Kanal D Main News θα συνεχίσει την άνοδο που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια φέτος.” “Θα το μετατρέψουμε στο ενημερωτικό δελτίο με τις περισσότερες προβολές στην Τουρκία βήμα προς βήμα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ένα ενημερωτικό δελτίο που ανοίγει τον δρόμο για ειδήσεις, όχι ένα εμποδίζει τις ειδήσεις», είπε.

Οι κύριες ειδήσεις του Kanal D μεταδίδονται ζωντανά στο Kanal D κάθε καθημερινές στις 19.00, με παρουσίαση του Deniz Bayramoglu.


Comments (No)

Leave a Reply