Οι ηθοποιοί του «The Magnificent Century» μαζί


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Οι ηθοποιοί του «The Magnificent Century» μαζί

Η φιλία της Nur Fetahoglu, που είδαμε ως Mahidevran στη σειρά «The Magnificent Century», της Selma Ergec, που έπαιζε τον ρόλο της Hatice Sultan, και της Cansu Dere, που υποδύθηκε τη Firuze Hatun, πήγε επίσης από τις οθόνες στην κοσμική ζωή.

Καλεσμένος στο κανάλι YouTube είναι τους τελευταίους μήνες ο διάσημος παραγωγός Timur Savdzha. Μιλώντας για το γεγονός ότι η Meriem Uzerli, που έπαιξε τη Hürrem Sultan στο «The Magnificent Century», άφησε τα γυρίσματα και έφυγε για τη Γερμανία το 2013 με την αιτιολογία ότι έπασχε από «σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης», η Timur Savja περιέγραψε την κατάσταση ως ασέβεια και περιποίηση. σε όλη την ομάδα.

Ο εισαγγελέας Timur έλαβε επίσης υποστήριξη από την ηθοποιό Kansu Dere. Τους τελευταίους μήνες, η Cansu Dere γνώρισε τη Selma Ergec και τη Nur Fetahoglu, με τις οποίες πρωταγωνιστούσε στο «The Magnificent Century». Η διάσημη ηθοποιός, που παρευρέθηκε στα γενέθλια της Νουρ Φεταχόγλου, απάντησε σε ερωτήσεις μελών του Τύπου μετά την αποχώρησή της από την αίθουσα. Ο Dere ρωτήθηκε για τη δήλωση του παραγωγού Timur Savja για τη Meriem Weatherly: «Της χάλασε να φύγει από τη σειρά». Ο 41χρονος ηθοποιός είπε: «Ό,τι είπε ο Τιμούρ το είπε σωστά».

Οι ηθοποιοί της σειράς «The Magnificent Century» Cansu Dere (Firuze), Selma Ergec (Hatije) και Nur Fetahoglu (Mahidevran) ενώθηκαν ξανά. Η Nur Fetahoglu μοιράστηκε τις πόζες της τριάδας με την εξής νότα:

Γεμάτο, με κάθε εμπειρία μέχρι να μαραθούν τα πρόσωπά μας! Αυτό είναι καλό!

Υπέροχοι ηθοποιοί του αιώνα μαζί

Comments (No)

Leave a Reply