Οδικός χάρτης Intel 2025, θα παρουσιαστούν επεξεργαστές


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137

Η Intel θέλει να κάνει σημαντικά βήματα στην τεχνολογία επεξεργαστών τα επόμενα χρόνια. Έχει δηλωθεί ότι η εταιρεία θέλει να γίνει ηγέτης στους επεξεργαστές στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο θα διαρκέσει έως το 2025. Αυτό το πλεονέκτημα σημαίνει ότι θέλει να παρέχει την υψηλότερη απόδοση ανά watt σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως η TSMC και η Samsung. Στη δουλειά νέους επεξεργαστές Intel.

Θα κυκλοφορήσει μέχρι το 2025 Επεξεργαστές Intel

Ο γίγαντας του υλικού είναι αυτή τη στιγμή Αρχιτεκτονική 7nmυιοθεσία Intel 4 βρίσκεται σε μεταβατική φάση. Οι πρώτοι επεξεργαστές που θα χρησιμοποιήσουν την Intel 4 θα είναι τα μοντέλα Meteor Lake που παρουσιάστηκαν φέτος. Επεξεργαστές αυτής της σειράς, Intel 4 Και TSMC N3 Συνδυάζει τον κόμβο σε ένα τσιπ.

Πίσω από την Intel 4 σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί σε κέντρα δεδομένων από το 2024. Intel 3 είναι διαθέσιμο. Αυτή η τεχνολογία αναμένεται να προσφέρει 18 τοις εκατό αύξηση στην απόδοση ανά watt σε σύγκριση με την Intel 4.

Η κίνηση της MediaTek στη συμφωνία μεταξύ Samsung και Qualcomm!

Η κίνηση της MediaTek στη συμφωνία μεταξύ Samsung και Qualcomm!

Μετά τη συμφωνία μεταξύ της Qualcomm και της Samsung, η MediaTek βρίσκεται επίσης στο δρόμο για συμφωνία με τη Samsung. Η Samsung ενδέχεται να χρησιμοποιεί επεξεργαστές MediaTek σε ορισμένα μοντέλα του 2024.

Αμέσως μετά Intel 20A Και 18Α Ξεχωρίζουν οι δύο παρακάτω αρχιτεκτονικές με κωδική ονομασία. Η εταιρεία πιστεύει ότι μπορεί να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές της με αυτές τις δύο αρχιτεκτονικές. Το 20Α σχεδιάζεται να παραχθεί το 2024. Για διανομή ρεύματος PowerVia Και Strip FET θα επωφεληθούν από τις νέες τεχνολογίες όπως π.χ

Ο κόσμος των επεξεργαστών έχει προγραμματιστεί να μεταβεί στην αρχιτεκτονική των 2nm έως το 2025. Η Intel θέλει επίσης να φτάσει τους ανταγωνιστές της με κόμβους 20Α και 18Α.

Ανάμεσα στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουν τον κόμβο 20Α Λίμνη Arrow 15ης γενιάς Θα υπάρχουν επεξεργαστές. Το 18A, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 ή το 2025, θα προσφέρει 10 τοις εκατό αύξηση στην απόδοση ανά watt χάρη στο PowerVia και το RibbonFET. λίμνη πάνθηρα Επόμενης γενιάς CPU και τσιπ κέντρων δεδομένων θα χρησιμοποιούν 18Α.

Μέχρι το 2025, εάν η Intel μπορεί να αναπτύξει νέες τεχνολογίες κόμβων όπως έχει προγραμματιστεί παρά τις ελλείψεις ημιαγωγών τσιπ υψηλότερης απόδοσης θα το έχει πετύχει. Ας δούμε πώς θα ανταποκριθούν ανταγωνιστές όπως η TSMC και η Samsung σε αυτόν τον οδικό χάρτη, θα το δούμε εν καιρώ.

Comments (No)

Leave a Reply