Ντενίζ Σέκι: Δεν πρέπει να κάνουν το ντοκιμαντέρ μου όσο είμαι ζωντανός


Warning: Undefined array key "mts_single_featured_image" in /home/mavihub/public_html/wp-content/themes/mts_crypto/single.php on line 137
Ντενίζ Σέκι: Δεν πρέπει να κάνουν το ντοκιμαντέρ μου όσο είμαι ζωντανός

Ο Ντενίζ Σέκι ανέβηκε στη σκηνή του Noah’s Ark Dekuxe Hotel στην Κύπρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η τραγουδίστρια, που τράβηξε τα βλέμματα με το κόκκινο χαμηλό φόρεμά της, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων πριν από τη σκηνή.

“ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΜΑ”

«Στέλνουμε το 2023 με αγάπη», είπε ο Seki, προσθέτοντας: «Ήταν μια πολύ θλιβερή χρονιά για μένα. Χάσαμε τη μητέρα μας, ξέρεις. Μπαίνω στη νέα χρονιά για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά μου, οπότε είμαι λίγο πικραμένη. Κλείσαμε άλλη μια χρονιά με την πίκρα και τη γλύκα της.» Ο τραγουδιστής είπε ότι θα κάνει νέο single. «Επίσης, θα κάνω τον καλύτερο δίσκο. «Έχουμε πολλά έργα», είπε.

“ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΟΥ ΟΣΟ ΖΩ”

Ο Σέκι είπε, “Γίνονται βιογραφικές ταινίες πολλών διάσημων ονομάτων. Έχετε λάβει τέτοια προσφορά;” Απάντησε στην ερώτηση: «Σίγουρα θα έκανα ένα ντοκιμαντέρ, αλλά αν το έκαναν όταν είμαι νεκρός. Δεν πρέπει να το κάνουν όσο είμαι ζωντανός. Δεν θέλω να δω το ντοκιμαντέρ μου όσο είμαι ζωντανός».

“ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ”

Ο τραγουδιστής ρώτησε: «Ποιος θα ήθελε να παίξει τη ζωή σου;» Απάντησε στην ερώτηση: «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ, είναι δύσκολη ερώτηση, αλλά θα το σκεφτώ».

“Λατρεύω την Ντενίζ ΤΣΑΚΙΡ”

«Ποιος πιστεύεις ότι μπορεί να παίξει τη ζωή μου;» Κάνοντας ερωτήσεις στους δημοσιογράφους, ο τραγουδιστής είπε: «Deniz Çakır, μπορεί να παίξει;» Όταν άκουσε την απάντηση, απάντησε: «Τον αγαπώ. Είναι πολύ καλός ηθοποιός και φίλος μου τον οποίο αγαπώ πολύ. Άλλωστε είναι και το όνειρό μου».

«ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την αναβολή του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Γαλατασαράι, ο τραγουδιστής είπε: “Το Ατατούρκ είναι η κόκκινη γραμμή μας. Συγχαίρω και χειροκροτώ τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι. Έκαναν αυτό που ήταν σωστό”.

Comments (No)

Leave a Reply